Arra mit mond a karma, ha nem csinálok semmit az életemben, csak úgy vagyok?
Hogy kavicsként fogsz újjászületni. Egy 5 cm széles, lapos, szürke kődarabka halvány erezettel, ami a patak iszapos medrében a finomszemcsés homokba süppedve nézi ahogy csörgedezik felette a víz, az apró kavicsok és porszemek, a fény, a sötét és az átszűrődő színek váltakozása sodró idővel múlik el felette, amíg ő el nem kopik egészen.
Viccelek persze. Egyszer kitöltöttem egy hosszú tesztet arról hogy mi voltam előző életemben és egy fa voltam. Nyírfa azt hiszem, de már nem emlékszem. Nem valami részletes a kérdésed. Ha van karma, az erről nem mond semmit, azt elvileg magadnak alakítod.
Ha nem csinálsz semmit, akkor is csinálsz valamit.
Nevezetesen: nem teszel semmit létfenntartásod érdekében, hanem kihasználsz másokat. Ennek pedig jó vége nem lehet.
Ha mások megúnják kihasználásukat és éhen halsz, akkor is csinálsz valamit.
Ebben az esetben elpazaroltál egy életet, és közben élősködtél másokon.
A karma szerint a következő életedben ki fognak használni, dolgozni fogsz éjjel-nappal - és amit megtermelsz, azt elpazarolják majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!