Mit vinnétek 2 napos sátorozásra? 16L
Figyelt kérdés
Egy tópartra megyünk.2010. júl. 7. 21:12
11/22 anonim válasza:
Sátor, hálózsák, polifoam, fürdőruha, strandpapucs, melegítő, egy váltás utcai ruha, kötszer, gyógyszerek, alapvető kozmetikumok (sampon, tusfürdő, dezodor), fésű, iratok, pénz, telefon feltöltve, svájci bicska, tűzszerszám, szúnyogriasztó.
12/22 anonim válasza:
Ha sátorba mész tóparta akkor minek a hajvasaló???(Ah XD)
Ami még nem hangzott el a ruhákból:
2fürdőruha
2nadrág (egyik rövidebb másik hosszabb)
1 pulcsi
fehérnemű
két poló
1 szélzseki
1 papucsot
2-3 türülköző
Vigyél ha befér fényképezőgépet, gumilabdát, napszemüveg,
fésű, bőséges víztartalék (megéri hűtve cipelni),
Egy csini sapekot a napszúrás ellen :)
jó szórakozást
13/22 anonim válasza:
Ha mindent vinnél amit leírtak teherautóval kéne utánad vinni a cuccokat :D szóval én ezeket vinném:
bugyi, zokni, fürdőruha, rövidnadrág, hosszúnadrág, pólók, strandpapucs, cipő (ebbe mennék) polifom, hálózsák, kispárna, fogkrém, fogkefe, szúnyogirtó (van olyan szunyogirtó füstölő és nekem nagyon bevált 8órán át hat) és kb ennyi. ja és egy kis tükör meg smink cucc
15/22 anonim válasza:
Szerintem inkább utánad kellene vinni teherautóval a cuccokat, utolsó...
16/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,remélem jó idő lesz amikor megyünk:D
2010. júl. 8. 11:00
17/22 anonim válasza:
18/22 A kérdező kommentje:
ez már nem aktuális :D
2011. okt. 20. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!