Mit gondolsz ezekről?
A közösség előbbre való mint az egyén.
A kötelesség előbbre való, mint a jog.
A kirekesztés az emberi természet része, a teljes elnyomása hiba.
És aki nem húzza ki magát és mégis kiközösítik, csak mert "mindekinek barna haja de neki piros" kb ilyen szinten? Ennek mi értelme?
Illetve az hogy valaki nem húzza ki magát a kötelezettség alól nem azt jelenti hogy fontosabb neki, csak megcsinálja gyorsan mert muzsáj és aztán teheti amit akar. Miért fáj ez valakinek is?
"És aki nem húzza ki magát és mégis kiközösítik, csak mert "mindekinek barna haja de neki piros" kb ilyen szinten? Ennek mi értelme?"
Ha megtanultál egy mondatot (tehát nem szöveget) értelmezni, a válaszaidra onnantól leszek kíváncsi.
"az emberi természet része, a teljes elnyomása hiba."
A TELJES elnyomása hiba. Ésszerű szinten megtartani hasznos.
"Illetve az hogy valaki nem húzza ki magát a kötelezettség alól nem azt jelenti hogy fontosabb neki, csak megcsinálja gyorsan mert muzsáj és aztán teheti amit akar. Miért fáj ez valakinek is?"
Ha tisztességgel megcsinálja nem tök mindegy, hogy mennyi idő alatt végez? Megcsinálta. Ennyi.
"Ha téged is kirekesztenek egyszer akkor máshogy fogod gondolni..."
Téged elég gyakran kirekeszthetnek, ha ennyire érzékenyen érint. A helyedben elgondolkodnék mi lehet az oka. Értelmes emberek ok nélkül nem utálnak ki senkit. Nem illik bele mindenki minden csoportba.
Úgy veszem észre, hogy te nem is voltál tagja közösségnek, amiből kiközösíthettek volna. Azért azért tenni kell, hogy egy csoport a tagjának tekintsen.
"Általánosban azért mert jól tanultam."
Azért nem utálnak senkit, mert okos. Legalábbis nálunk nem volt szokás.
"Gimiben azért mert nem buliztam"
Ne csodálkozz. Azért senki nem keresi más társaságát, hogy közös téma hiányában kínosan kussoljanak együtt.
"a felnőttek hülyének néznek csak mert nekem van egy hobbim ami komoly életforma"
Egy ilyen hobbival nyilván nem vagy egyedül. Keress hasonló érdeklődésűeket. Mint mondtam, nem illik bele mindenki minden csoportba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!