Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjek el színészkedni...

Hogyan kezdjek el színészkedni, ha már a húszas éveim második felében vagyok?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretném magam kipróbálni színjátszásban. Nagyon jó vagyok az emberek utánzásában, gesztusok, hanghordozások lemásolásában. Gimiben ha valakit el kellett játszani valami produkció keretében, mindig én csináltam. Érzem, hogy van bennem tehetség, tudok másokat szórakoztatni ezzel, csak épp sosem jártam olyan helyre, ahol ezt tanították volna. Nem mentem gimiben színjátszókörbe. A zenével ugyanez van. Nagyon jó hallásom van, ha leütnek egy hangot a zongorán, fejből meg tudom mondani, melyiket hallom, csak soha nem tanultam zenét, ezek kimaradtak kamaszkoromban. Most pedig baromira szorongat az, ha fiatal tehetségeket látok, mert mindig azt érzem, hogy nekem is lett volna erre esélyem, csak az egész kamaszkorom szarul telt és állandóan szorongtam és féltem megmutatni magam.

Hol tudnám ezeket kibontakoztatni ilyen későn? Ha a színjátszás érdekel, akkor ebben a korban hova mehetnék, ami hasonlít jellegében egy gimis színjátszókörhöz?

2019. máj. 29. 13:56
 1/1 Metionin ***** válasza:
Amatőr színjátszókörbe. Nem csak iskolásoknak létezik. Ahova én anno jártam, rendszeresen bajban voltunk ha pl. idősebb szereplő kellett, bár az inkább musicalekre szakosodott és épp ezért voltunk meglőve ha idősebb hang kellett. Nézz körül a lakhelyed környékén, hogy működik-e ilyesmi.
2019. máj. 29. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!