Mi volt az a Video Disco az 1980-as évek második felében?
https://www.youtube.com/watch?v=i5yW0IOR7Mk
Ezen a régi balatoni felvételen láttam 3:35-től egy étteremnél.
Ez mi volt pontosan?
Akkor még itthon nem voltak zenei csatornák, nagy ritkán leadtak egy-egy klippet a Zenebutikba, talán havonta volt egy könnyűzenei műsor a TV-ben, legfeljebb szilveszterkor adták a német disco műsort, meg néha egy-egy koncertfilmet.
A video-disco annyiban különbözött a sima discótol, hogy a leadott számok klippjét is lehetett látni a falakra szerelt TV-ken, vagy pld. a Petőfi Csarnokban hatalmas kivetítőn. Ez akkor nagy szám volt, mert a legtöbb ember egyébként nem nagyon látott klippeket.
Köszi, mindenkinek adtam a zöld kezet! :)
De más világ volt akkor :)
Haha, még hogy az éppen hallott zene klipje, ugyan kérem, az csak az nagyon elit helyeken lehetett, ahol én sajnos nem jártam. :)
Akkora durranás volt akkor a videó, hogy játszottak bármit, ami amúgy nem volt hozzáférhető. Ment ott karatés film, Tom és Jerry, ilyenekre emlékszem. Ne kérdezd miért, mi sem igazán értettük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!