Miért van ennyi műveletlen, buta ember?
"Mindenhol van, de ebben az országban még annál is több."
Ugye megmérted, hogy hol mennyi van?
"külföldön tán tudják magukról a kevésbé műveltek, hogy hol a tudásuk határa"
Te is jártál már száz országban, és minden országban tíz különböző társadalmi rétegből és csoportból ismertél néhány száz embert, hogy le tudd vonni ezt a következtetést, ugye?
én nem buta emberre értettem az országokat, hanem a bunkóra...
már nemegy országban laktam, és pl más országogban nem jellemző annyira ami néha itt.
A metróban pl múlthéten elesett egy öregember, és csak én bírtam odamenni segíteni neki, de vagy tíz kölyök röhögött rajta. Más esetben is százbólk egy menne oda segíteni, egy koccanásnál, pl máshol nem kiszállnak és egyből ku..vaanyáznak, itt gyakran ez van, arról nem beszélve, hogy máshol nem mindennapos dolog, hogy öregeket, védteleneket kirabolnak megölnek, megerőszakolnak mint itthon... ennyi.
folyik a társadalom butítás...de nyugalom, nemsokára vége, ugyanis akik ezt teszik, rá fognak jönni, hogy micsoda hibát követnek el...
egyébként van még egy lehetőségük, hogy ezt jóvátegyék, s az "Úr" is megbocsát nekik ha véghez viszik...ugyanis ők vannak abba a helyzetbe, hogy létrejöhessen a változás. én hiszem, hogy rádöbbenek a "bűnükre".
ha kell nekik a segítség jelezzenek. :)
üdv
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!