A romák miért erősebbek a magyaroknál?
Valahogy genetika is lehet, mondjuk én a csajokról tudok beszélni, de olyan kemény húsuk van mint amilyen izmuk kb a magyar csajoknak, és hangosabbak harciasabbak is.
Sok magyar nagyszájú csaj inkább tűri hogy egy cigánycsaj beszólogasson neki, mint hogy visszaszóljon.
,,Szivósabbak és kitartóbbak"
Pont mint Győzike és a körei...
Genetikailag egyáltalán nem erősebbek szerintem, de elég nagy a pofájuk ahhoz, hogy erősnek mutassák magukat. Ráadásul mint mondták direkt azokkal kezdenek ki akik láthatóan gyengébbek náluk és általában legalább 2-3 évvel idősebbek az osztálytársaiknál.
És azért nem szól nekik vissza senki mert tudják, hogy utána a fél rokonság üldözni fogja őket, nem azért mert annyira attól az egy bizonyos egyéntől félnének.
Egyszer szemtanúja voltam általánosban, hogy az osztály bohóca ,,nyomi gyerek" úgy megverte a helyi kancgányt, hogy öröm volt nézni, mert már hetek óta piszkálta. Szóval ennyit arról hogy erősebbek...
#8: "És azért nem szól nekik vissza senki mert tudják, hogy utána a fél rokonság üldözni fogja őket, nem azért mert annyira attól az egy bizonyos egyéntől félnének."
Így van, erre nincs senkinek sem szüksége, inkább elengedi a beszólogatásokat a füle mellett. De ez nem jelenti hogy erősebbek lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!