Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek Meghan Markle...

Szerintetek Meghan Markle tényleg terhes volt?

Figyelt kérdés

Most láttam csak,hogy megszülettet az új royal baba és elégé sok érzelem kavarog bennem. Persze az egyik az hogy gratulálok nekik,de a másik az,hogy mi van akkor ha nem is volt terhes? Az első az az,hogy ilyen hamar össze jött a gyerek,amikor bejelenteték hogy terhes akkor kb. már a harmadik hónapban volt és azért egy 37 éves nőnek azért nem jön hip-hop össze a gyerek. A második az hogy olyan furcsán nővekszik a hasa. Én még nem voltam terhes,de már voltak ismerőseim/barátaim akik voltak és Meghan a hasán kívül nem igen puffad semmilyen testrész se,se a combjai se semmilye. A harmadik az lenne, hogy mielőtt bejelentették volna hogy terhes,azelőtt lefényképeztek úgy,hogy alkoholt ivott és ő akkor már terhes volt. A negyedik pedig,hogy az a gyerek elég fehér,ezt nem rasszizmusból írom,de nem igen látszik rajta ez a félvér beütés.

Bocs,hogy ilyen sokat írtam,de most nagyon kavarognak bennem az érzelemek.

#Meghan Markle #Royal baba
2019. máj. 11. 09:14
 1/6 anonim ***** válasza:
84%

De, van olyan hogy elsore osszejon, akar 35+ evesen is. Olyan is van, hogy valaki nem dagad balnava, mert odafigyel hogy ne csak korlat nelkul zabaljon 'mert nekem az most jar', hanem szukseg szerint etkezzen - marmint a baba es sajat szuksegletei szerint. A baba borszinebol meg aztan tenyleg sok kovetkeztetest lehet levonni.

Oszinten szolva nem is ertem milyen 'erzelmekrol' beszelsz, amik kavarognak benned - csak nem az irigyseg...? A sajat eleteddel foglalkozz, ne ismeretlen, tobb ezer kilometerre elo hiressegekkel, akiknek az elete a tiedre semmilyen hatassal nincs es nem is lesz.

2019. máj. 11. 10:20
 2/6 lilla64 ***** válasza:
93%
A terhesség összejöhet 40 fölött is.Én se voltam elhízva egyik terhességem alatt se..Nem biztos,hogy alkoholt ivott.A félvér beütés,lehet majd csak az unokáján fog látszani.Volt már ilyen
2019. máj. 11. 11:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Mind két kommentelőnek mondom,hogy nem árra gondoltam hogy ellegyen hízva,ha nem nem ennyire vékony.
2019. máj. 11. 11:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A kor csak nagyobb valoszinusegeket jelent. Valoszinuleg ez lehet nagyobb esellyel, valoszinuleg amaz, de az is lehet, hogy ket alkalom utan terhes lesz a no. Ez nem jelent semmit. A terhesseg "latszodasa" meg genetika nagyobb reszben es odafigyeles. Nem kell feltetlen puffadt arcu +30 kilos kismamanak lenni vizes, dagadt labakkal meg karokkal. Jo genetikava, odafigyelessel es alapbol vekony testalkattal, lesz egy pocakod, meg talan 2-3-4 plusz kilod, es ennyi volt a terhesseg. Sok non szembol nem is latszik hogy babat varna meg a 6-7-8. honapban sem.

A terhesseg nem egy oramu, nem fogod tudni hogy "na, matol terhes vagyok", hanem lehet, hogy 1-2-3-4 het is eltelik a varandossagbol, mire egyaltalan a gyanu felmerülne vagy eszedbe jutna hogy akar ez is lehet. Addig meg siman elheted az eletedet, es lehet hogy megiszol egy-ket pohar bort a vacsoradhoz.

Megan alapbol felver. Alapbol eleg feherboru, es ehhez jott egy teljesen feher, vörös haju ferj. Nem ertem, hogy miert kene barmennyire is nyilvanvaloan meglatszania annak a negyed "fekete" szarmazasnak, amikor anyukarol se nagyon lehetne megmondani, hogy felver, hacsak az utcan szembejonne veled.

2019. máj. 11. 11:38
 5/6 Andizsuzsi ***** válasza:
90%

El nem tudom képzelni, hogy hol láttad te a terhes Meghan combját. De ha megnézed a képet, amin a babát bemutatják, bizony jól látszik a szülés utáni hasa.

Én is ittam alkoholt a terhesség alatt. A kulturált és mérsékelt alkoholfogyasztástól semmi baja nem lesz a gyereknek.

Egy gyerek bőrszíne attól függ, hogy milyen génkombinációt kap a szüleitől. Vegyes házasságban az is előfordulhat, hogy több gyerek esetén mindegyiknek más színű bőre lesz. A színesbőrű gyerekek bőrszíne csak a születés után alakul ki.

2019. máj. 11. 13:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen nagyon terhes volt 😂😂

[link]

2020. okt. 25. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!