Szerintetek Meghan Markle tényleg terhes volt?
Most láttam csak,hogy megszülettet az új royal baba és elégé sok érzelem kavarog bennem. Persze az egyik az hogy gratulálok nekik,de a másik az,hogy mi van akkor ha nem is volt terhes? Az első az az,hogy ilyen hamar össze jött a gyerek,amikor bejelenteték hogy terhes akkor kb. már a harmadik hónapban volt és azért egy 37 éves nőnek azért nem jön hip-hop össze a gyerek. A második az hogy olyan furcsán nővekszik a hasa. Én még nem voltam terhes,de már voltak ismerőseim/barátaim akik voltak és Meghan a hasán kívül nem igen puffad semmilyen testrész se,se a combjai se semmilye. A harmadik az lenne, hogy mielőtt bejelentették volna hogy terhes,azelőtt lefényképeztek úgy,hogy alkoholt ivott és ő akkor már terhes volt. A negyedik pedig,hogy az a gyerek elég fehér,ezt nem rasszizmusból írom,de nem igen látszik rajta ez a félvér beütés.
Bocs,hogy ilyen sokat írtam,de most nagyon kavarognak bennem az érzelemek.
De, van olyan hogy elsore osszejon, akar 35+ evesen is. Olyan is van, hogy valaki nem dagad balnava, mert odafigyel hogy ne csak korlat nelkul zabaljon 'mert nekem az most jar', hanem szukseg szerint etkezzen - marmint a baba es sajat szuksegletei szerint. A baba borszinebol meg aztan tenyleg sok kovetkeztetest lehet levonni.
Oszinten szolva nem is ertem milyen 'erzelmekrol' beszelsz, amik kavarognak benned - csak nem az irigyseg...? A sajat eleteddel foglalkozz, ne ismeretlen, tobb ezer kilometerre elo hiressegekkel, akiknek az elete a tiedre semmilyen hatassal nincs es nem is lesz.
A kor csak nagyobb valoszinusegeket jelent. Valoszinuleg ez lehet nagyobb esellyel, valoszinuleg amaz, de az is lehet, hogy ket alkalom utan terhes lesz a no. Ez nem jelent semmit. A terhesseg "latszodasa" meg genetika nagyobb reszben es odafigyeles. Nem kell feltetlen puffadt arcu +30 kilos kismamanak lenni vizes, dagadt labakkal meg karokkal. Jo genetikava, odafigyelessel es alapbol vekony testalkattal, lesz egy pocakod, meg talan 2-3-4 plusz kilod, es ennyi volt a terhesseg. Sok non szembol nem is latszik hogy babat varna meg a 6-7-8. honapban sem.
A terhesseg nem egy oramu, nem fogod tudni hogy "na, matol terhes vagyok", hanem lehet, hogy 1-2-3-4 het is eltelik a varandossagbol, mire egyaltalan a gyanu felmerülne vagy eszedbe jutna hogy akar ez is lehet. Addig meg siman elheted az eletedet, es lehet hogy megiszol egy-ket pohar bort a vacsoradhoz.
Megan alapbol felver. Alapbol eleg feherboru, es ehhez jott egy teljesen feher, vörös haju ferj. Nem ertem, hogy miert kene barmennyire is nyilvanvaloan meglatszania annak a negyed "fekete" szarmazasnak, amikor anyukarol se nagyon lehetne megmondani, hogy felver, hacsak az utcan szembejonne veled.
El nem tudom képzelni, hogy hol láttad te a terhes Meghan combját. De ha megnézed a képet, amin a babát bemutatják, bizony jól látszik a szülés utáni hasa.
Én is ittam alkoholt a terhesség alatt. A kulturált és mérsékelt alkoholfogyasztástól semmi baja nem lesz a gyereknek.
Egy gyerek bőrszíne attól függ, hogy milyen génkombinációt kap a szüleitől. Vegyes házasságban az is előfordulhat, hogy több gyerek esetén mindegyiknek más színű bőre lesz. A színesbőrű gyerekek bőrszíne csak a születés után alakul ki.
Igen nagyon terhes volt 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!