Miért versenyeztetik folymatosan Meghan hercegnét és Katalin hercegnét?
Nem értem hogy miért hasonlítják össze őket. Meghan és Katalin ég és föld. Katalin egy normális családból származik,szép,nem feszegeti a határokat és nem rúgja fel a protokollt és nem csinál mindegyik hónapban egy botrányt.
Ehhez képest Meghannek elég érdekes a családi háttere,folyamatosan kelti a botrányokat,szórja a pénzt a kismilliós ruhákra+baba váró bulikra és effektív nem illik be a királyi családba.
Meg azt sem szabad elfelejteni hogy Katalinból egyszer királynő lesz,ha mindem jól megy. Szóval nem értem hogy most mire ez a versengés. Meghan Katalinak a kislábujját se csókolhatja meg.
Katalinból se lehet királynő csak királyné,mivel az uralkodói cimet a férje Vilmos kapja..
Szerintem Meghan épp ezért szórja a pénzt,hogy legalább neki is ennyi szerep jusson Katalin mellett
Épp azért versenyeztetik, mert a bulvárolvasó így ráharap.
Én nem követem annyira a témát, így pl. a családi hátteret nem ismerem egyiknél se, de arról pont nem tehet senki, hogy milyen családba született. (Meghan anyja szimpinek tűnik.) A széoség szubjektív, szerintem Meghan szebb. A botrányokat nem ő kelti, hanem a bulvármédia, az fúj fel minden ilyen "Meghan ilyen meg olyan ruhát hordott" jellegű baromságot. A pénzből, amit szór, valszeg többet keresett meg ő mint színésznő, mint a királyi család többi tagja, aki örökölt pénzből meg adófizetői pénzből él, vagy mint Katalin, aki nem nagyon dolgozott életében. Lehet, hogy effektíve nem illik bele a királyi családba, de hát effektíve Harry se illik bele, ő volt mindig a lázadó :D
Ahogy az első is írta Katalin sose lesz királynő, maximum királyné. Az összehasonlítást csak a búlvársajtó generálja, hogy legyen téma. A szépség relatív, a családi hátteréről senki sem tehet. Anno Katalinról is mennyit cikkeztek, hogy nem tartja be a protokollt. Nem vett fel harisnyát, túl rövid szoknyákat hord, volt pár balesete a reptéren amikor felfújta a szél a szoknyáját, vagy amikor a naszúton lefényképezték amikor monokinizett. A családja: a szülei minden unokán nyerészkedtek(party kellekek árúsítása) a nagybátyja drogos és nőverő,a húga apósa ellen eljárás folyik pedofília miatt, az anyja nem beszél a családjával.
Szóval minden családban vannak gondok, ugyanúgy ahogy Meghan nem tehet arról, hogy milyen a családja, ugyanúgy Katalin sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!