Miért kell nekünk eltűrni magyarokat sértő kijelentéseket a saját országunkban?!
Lehet hogy tele van piócákkal, de amíg valaki két fizetésből nem tud megélni, nincs mit ennie, ők pedig fizetés nélkül vígan eléldegélnek, ha megérkezik a segély, nem is akármilyen házakban némelyik, pláne itt erre felénk, addig semmi okuk nincs arra, hogy dolgozzanak! Miért is tennék? Ha egyszer választhatnak, hogy vígan eléldegélnek és otthon lógatják a lábukat, szülik és megbetegítik a gyerekeiket, hogy még több pénz jöjjön, avagy robotolnak egész nap, és még úgy sem biztos hogy eltudják tartani a családot, szerintem a népesség 90%-a azt mondaná, oké tartson el az ország... az más kérdés hogy nem lenne miből!! Valamilyen szinten az emberek igen nagy százaléka önző, és sokaknak fel sem tűnik, hogy az a pénz nem a semmiből jött, hanem sok más állampolgár zsebéből! Az meg egy más kérdés, hogy most se nagyon van miből szórni a pénzt! Ha én megtudok dolgozni azért a kis pénzemért, akkor ők is megtudnak!! Ha erre lusták, akkor dögöljön éhen mindegyik, ahogy én is tenném, ha nem mennék melóba! Ezért meg lehet kövezni, de amíg senki nem kényszeríti rá őket, hogy el kelljen menniük melózni, addig nem is csodálkozom hogy nem mennek! Ha lenne valami tétje, és már csak 5-en úgy gondolnák, hogy "na jó, keresek valami állást", akkor már van haszna annak, hogy a segélyeket minimálisra szorítják!
Pont a múltkor hallottam egy mellettem álló cigányasszony monológját, mi szerint teljesen ki volt akadva, hogy 80 ezer ft helyett, már csak hatvan párat kap segélyként... A szomszédja megkérdezte, hogy munkanélkülit nem kap-e? A válasz: "Ááá hát azt mire kapnáám, nem dolgoztam két évet sem egyhuzamban". (a nő volt vagy 50 éves) Ilyenkor nyílik a bicska a zsebemben, mert a szegény nagyszüleim, akik 40 évet végig robotoltak, ők kevesebb nyugdíjat kapnak, mint ezek segélyeket!!
Nekem az a véleményem, hogy meg kéne teremteni a lehetőséget arra, hogy befogadják őket is munkahelyekre. Én csak a környékemen élőket tudom, ők még szupermarketbe árufeltöltőnek sem kellenek! Még a közmunkások is szinte egytől egyig fehér emberek, kérdésre jelenleg nincs módjuk újabb alkalmazottat felvenni. Nálunk már a fehér ember is nehezen talál munkát itt, hát még egy kisebbségi. A legnagyobb tisztelettel a helybéli rendes romák előtt, akik tisztességesen, földeken bérkapálással keresik meg azt a kis pénzüket, és nem segélyekből! Itt sok olyan diák, illetve fiatal felnőtt van, akik dolgoznának, de nincs rá lehetőségük! Természetesen van az ellenkezője is, de ebbe most nem mennék bele... A lényeg, hogy engem nem a bőrszínűk vagy a mentalitásuk érdekel, mert van olyan közöttük, akire az életemet rá merném bízni! Engem az érdekel, hogy itthon már lassan a fehérek lesznek megkülönböztetve, mi dolgozzunk, dögöljünk meg, a mindenféle kisebbség pedig felveszi azt a pénzt, ami az én zsebemben is bőven elférne még, és abszolút meg van elégedve vele! Újra le lehet szólni, nekem ez a véleményem, és nem hinném, hogy változni fog, így abba is hagytam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!