Fodrász miért nem adott meg telefonszámot? El kéne pártolnom ilyen esetben?
Figyelt kérdés
az a típus vagyok aki évi néhány alkalommal megy csak el egy 50-es -úgy tűnik jó vendégkörű- férfifodrászhoz. pár éve már csak ide járok, legutóbbi alkalommal mikor nem csöngött ki a telefonszám, jeleztem hogy el szeretném kérni majd az újat, és az a válasz jött hogy nem szívesen adja meg(!) mert sokszor csak stresszel a hívásokon. élőben sosem volt kellemetlenkedés részéről, szerintem örült hogy vidéki kisvárosban sikerült találni valakit köztes időpontra, mégis nagyon meglepett. bennem volt, de nem akartam megkérdezni hogy velem van valami baja? lehet megelégelt mert mindig kiszámolt összeggel fizettem? de tényleg nem vagyok egy sűrű vendég szóval nem tudom hová tenni2019. máj. 8. 22:25
1/4 anonim válasza:
Nehogy már elpártolj egy szakmailag megfelelő fodrásztól csak azért, mert nem adta meg a telefonszámát! Ez az ő döntése, csak ő tudja az okát, ne vegyél mindent magadra! Nem rólad szól az ő élete. Ha jössz, mint kuncsaft, megcsinálja a hajadat, felveszi érte a pénzt, amiből él, és ennyi. Ne kombinálj! Ha nem akar elvállalni, majd azt mondja, hogy nincs időpontja.
2/4 anonim válasza:
Nem lehet, hogy okkal cserélte le? Folyton hívogatták, zaklatták vagy esetleg olyan miatt hívták a magán számát, amihez köze sincs (pl workshop)
3/4 anonim válasza:
Vannak emberek, akik utálnak telefonálni, én is kerülöm. Szar ügy olyan melót választani, ahol így szoktak bejelentkezni, de addig még elviselhető, amíg nem kezdik hétvégén meg este tízkor is hívogatni azzal, hogy mikor ér rá. Ebből lehetett elege.
4/4 lilla64 válasza:
Szerintem nem szereti ha munka közben hivogatják,és ebben egyetértek,mert néha kellemetlen tud lenni..
Nyugi,nem hiszem,hogy veled lenne baja,mert akkor egyszerűen nem vállalna el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!