Mennyire életszerű az a helyzet hogy valaki ismeretlen telefonszámot nem vesz fel?
Figyelt kérdés
olyan hozzáállással találkoztam aki kijelentette hogy aki nincs benne az ő telefonkönyvében ergo ismeretlen szám vagy rejtett szám semmi közük egymáshoz egyszerűen nem veszi fel mennyire gyakori reakció ez? érthető?2015. dec. 15. 22:43
1/12 anonim válasza:
Nekem is több olyan ismerősöm van, aki nem veszi fel az ismeretlen számokat. Én ennél kíváncsibb típus vagyok. Meg aztán az tényleg nagyon ritka, hogy vadidegen hív reklámcéllal. Legtöbbször ismerős, csak nem cseréltünk még telefonszámot, és elkérte az enyémet közös ismerőstől.
2/12 anonim válasza:
Olyan van, hogy nem hallom, vagy nem vagyok a telefon mellett, és ismeretlen számot sosem hívok vissza.
3/12 anonim válasza:
Ha nem várok idegentől hívást, akkor én soha nem veszek fel ismeretlen számot.
4/12 anonim válasza:
Soha nem veszek fel ismeretlen számot.
5/12 anonim válasza:
Szerintem ez butaság (mármint látható számot nem felvenni), mert mi bajod lehet?
Meghúzza a füled?
6/12 zgyzgy válasza:
Nem veszek fel ismeretlen számot, manapság fontos a szűrés.
7/12 anonim válasza:
Fura . Ez a hétvégi és mai mai eset is . Előzménye hogy van hirdetésem és várható a vevők hívása . Telefonom töltőn volt szombaton , pár óra múlva láttam fővárosi vezetékes sikertelen hívást irányomba . Gondoltam ha fontos újra hív . Nem tette , kitöröltem de megjegyeztem a sok egymás utáni nulla miatt . Ma hív ez a szám és közli a DIGI net kiépítés ügyében keres , oké jöhet . A kolléga jön x időpontban a héten . Kimentem a fürdőbe és mikor beléptem láttam a kijelző villog . Sikertelenül keresett ismét ez a szám hívója . Vissza csörgettem egy géphang közölte ezen a számon előfizető .... ? Ők a cég hívhat de feléjük nem lehet hívást intézni ?
8/12 anonim válasza:
Én sem veszem fel :) Sajnos rengeteg a telemarketinges pióca.
9/12 anonim válasza:
Én csak addig vettem fel, amíg állást kerestem, értelemszerűen olyankor fel kell venni, ha az ember adogatja be az önéletrajzokat mindenhova, és várja a visszajelzéseket. Mióta lett munkám, nem veszek fel ismeretlen számot. Rejtett számot soha nem veszek fel, még ha a jóisten hívását várom, akkor sem. Aki engem hív, az vállalja fel a számát :)
10/12 anonim válasza:
Szerintem érthető. Ismeretlen számokat akkor szoktam felvenni, ha tudom, hogy várható egy hívás, pl. rendeltem valamit és a futár hívhat vagy megadtam a számomat valakinek (hivatalos ügyben mondjuk). Akivel telefonos kapcsolatot is tervezek tartani, annak elkérem a számát és akkor már nem ismeretlen. Rejtett számokat viszont soha nem veszek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!