Mennyire életszerű az a helyzet hogy valaki ismeretlen telefonszámot nem vesz fel?
Figyelt kérdés
olyan hozzáállással találkoztam aki kijelentette hogy aki nincs benne az ő telefonkönyvében ergo ismeretlen szám vagy rejtett szám semmi közük egymáshoz egyszerűen nem veszi fel mennyire gyakori reakció ez? érthető?2015. dec. 15. 22:43
11/12 anonim válasza:
"Ők a cég hívhat de feléjük nem lehet hívást intézni ?"
Igen, van ilyen.
12/12 anonim válasza:
Amikor állást kerestem mindent felvettem, általában most is felveszem, néha nem.
Viszont ha reklámcéllal hívnak szépen elmentem a számukat és soha többé nem fogom nekik felvenni, van több visszatérő próbálkozó, akik nem értik meg, hogy nem akarok tőlük vásárolni.
Át is voltak irányítva hangpostára, most valami elállítódott, mert megint kicsörögtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!