Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan segíthetnék keresni...

Hogyan segíthetnék keresni egy eltűnt embert?

Figyelt kérdés
A rendőrség már keresi, de nem tudok hátradőlni és rájuk bízni. Tudnék esetleg én is segíteni valahogy?
2010. júl. 6. 09:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Amit te is meg tudsz tenni, hogy pl közösségi oldalakon az eltűnt személy ismerőseit végigfaggatod, tudnak-e róla valamit, hallottak-e bármit is felőle, eltűnése előtt milyen volt, megváltozott-e a viselkedése, stb. Ez mellett még kiplakátolhatod a környéken, hogy hívjanak, ha látta valaki, vagy tudnak róla valamit.
2010. júl. 6. 09:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Nincs fent sajnos közösségi oldalakon, se msnje nincs, se semmi. Iwiwen kitettem az üzenőfalra a fényképét meg a szülei telefonszámát, még tehetnék valamit ezen kívül?
2010. júl. 6. 09:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Tegyél be ide is egy linket, hogy más is be tudja másolni iwiw-re! Biztosan sokan segítenek!
2010. júl. 6. 15:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Hogy lehet iwiwről linket betenni?
2010. júl. 6. 19:22
 5/8 A kérdező kommentje:

Találtam egy cikket róla:

[link]

2010. júl. 9. 22:06
 6/8 anonim ***** válasza:
95%
küld el körlevélként myvipen és mindenhol beszélj híres weblapok amindjával hátha kirakját
2010. júl. 10. 10:26
 7/8 anonim ***** válasza:

15:59-es vagyok.

Én kitettem az iwiw-oldalamra!

2010. júl. 10. 23:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. júl. 11. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!