Ha a postán a nevemre szóló csomagot vennék át, de a megadott cím nem szerepel a lakcímkártyámon, akkor kiadják?
A személy azonosságot kell igazolni.
Gondolj bele, ha a munkahelyedre vagy a barátodhoz rendeled a csomagot vagy egyéb xy helyre, mindegyik nem szerepel a lakcíkártyádon.
Személyi számot évtizedek óta nem használják ilyen helyeken.
Ha a címzett megy érte, kiadják. A lakcímkártyát el sem kérik, csak a személyit.
Személyi a személyi igazolvány rövidítése, a szám meg a szám, ami rajta van.
Szóval, a személyi igazolványon lévő számot nálunk mindíg kérik, ha alá kell írni, hogy átvettük. Teljesen mindegy ki a cimzett, ha én vagyok nekem is le kell írni.
Nálad.
Minden embernek van személyi száma is de az nem egyezik az általad szlengként használttal... Keress rá...
Azok rövidítések! De amikor valaki eldönti hogy használ egy szóösszetételt aminek semmi köze az eredeti jelentéséhez, na az szleng.
kis kezeddel üsd már be a google-ba a "személyi szám" kifejezést. Nem foga kiadni a személyi igazolványod számára vonatkozó infó, az első ötven találatban legalább is nem.
Tehát használsz egy kifejezést és azt sem tudod mit jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!