Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tehetnénk a szomszéddal?

Mit tehetnénk a szomszéddal?

Figyelt kérdés
A majdnem szemben szomszédomban egy (roma kisebbségi)anyuka él 4 gyermekével akik 10-16 évesek!Sajnos egész nap ordítanak, veszekednek,egyszerűen nem lehet tv-t nézni, mert folyton őket halljuk!Az egész kis környék már kész van tőlük, de senki nem mer szólni, és összeveszni sem akarnánk velük!Viszont ez már nem állapot!Nem beszélve az állattartásukról!Kecske,birka,disznó,kutyák és macska a lakásban!Persze ehez semmi közünk, de az azért elég gáz, hogy a bejárati kaputól kezdve az állatoké a terep!Folyton bégetnek az éhségtől.....A lényeg, hogy lehet-e tenni valamit, hogy befogják a pofájukat, mert már kikészülünk idegileg!Erre kelünk, ezzel fekszünk!Ősemberek!Van humánus megoldás, jog akármi?????????
2010. júl. 5. 17:14
1 2
 11/11 anonim válasza:

Sajnos semmit.Én ugyanebben a cipőben járok,csak társasházban.Amikor megvettem a lakást elég drágán,szép zöldövezetben,akkor nyugodt volt és csendes.

közben megszüntettek egy nagy tömböt,ahol a kissebség élt és jó sok állami támogatással,önkormányzati segítséggel két család vett lakást a házunkban.

Állandó ricsaj,kosz stb...és semmit nem tudunk lépni hivatalosan.Volt már kint rendőrség,közterület fenntartók.Szóltunk a közös képviselőnek és semmi érdemleges nem történt.Megpróbáltam eladni a lakást,amibe ráadásul egy csomó pénzt beleöltem,szépen felújíttattam,de senkinek nem kellett ilyen környezetben.Már meg sem próbálkozom az eladással,annyira lecsökkent az értéke ezáltal.Semmit nem tudok tenni.Menekülünk itthonról,mert ilyen putri környezetben nem lehet normálisan élni.Hát sajnos ez van....

2010. júl. 5. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!