Mit tehetnénk a szomszéddal?
Sajnos semmit.Én ugyanebben a cipőben járok,csak társasházban.Amikor megvettem a lakást elég drágán,szép zöldövezetben,akkor nyugodt volt és csendes.
közben megszüntettek egy nagy tömböt,ahol a kissebség élt és jó sok állami támogatással,önkormányzati segítséggel két család vett lakást a házunkban.
Állandó ricsaj,kosz stb...és semmit nem tudunk lépni hivatalosan.Volt már kint rendőrség,közterület fenntartók.Szóltunk a közös képviselőnek és semmi érdemleges nem történt.Megpróbáltam eladni a lakást,amibe ráadásul egy csomó pénzt beleöltem,szépen felújíttattam,de senkinek nem kellett ilyen környezetben.Már meg sem próbálkozom az eladással,annyira lecsökkent az értéke ezáltal.Semmit nem tudok tenni.Menekülünk itthonról,mert ilyen putri környezetben nem lehet normálisan élni.Hát sajnos ez van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!