Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem túlzás ennyi pénzt adakozn...

Nem túlzás ennyi pénzt adakozni a leégett Notre-Dame-nak?

Figyelt kérdés

Már lassan 1000 millió Eurónál tart a gyűjtés.

Az tulajdonképpen 300 milliárd Ft. az nagyon sok! És amikor árvíz van, vagy földrengés van, hurikán és még sorolhatnám akkor miért nem fognak így össze a nagy gazdagok? vagy sok civil hívő? Amikor több százan meg halnak egy természet szerencsétlenségben akkor miért nem fognak így össze? Notre-Dame esetében még 1 halott sem volt de egyből a világ elkezdett adományokat gyűjteni. És amikor volt a nagy földrengés több ezren több százezren család és lakás nélkül maradt akkor miért nem fogtak így össze?

2019. ápr. 18. 18:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%
Turizmusnak jót tesz, olcsó a felújítás és a gazdaság is pörög.
2019. ápr. 18. 19:25
 12/16 anonim ***** válasza:
82%
Nekem nagyon nem szimpi ez a hozzáállás, hogy "miért nem adakozik ez meg az?", "miért erre adakozik ő, miért nem arra?", blablabla. Mindenki arra ad pénzt, amire akar.
2019. ápr. 18. 19:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Dehogynem . Elősorban a kormány rögtön intézkedik ha kint valami gikszer történik mentőcsapatot küld orvosi missziót stb , gyűjtėst adomånyokat intėz szervez . Ez valahol okė de mikor pattant fel a kontinensről vqgy måshonnan egy idegen kormány besegíteni ha itt volt problėma . A szegények támogatása egy dolog ės szėlmalomharc meg mindenre kimėrt keret van . De egy romhalmazra gyűjtsön építsen az egyházuk a gazdag francia állam és körük .Egyiptom sem mås egzotikus térsėg sem renovål kőhalmokat a dicső múltból . Mióta eszemet tudom semmit sem kaptam ettől a hazától . Az az érv hogy iskoláztak sántít mert azért volt kevés a fizetés mert az állam így kompenzált . Semmilyen pålyåzatot nem nyertem soron kívül , voltam katona ami csak pénz kiesés volt semmi előnyt nem hozott .Sok birka összedobta Juhász P politikusnak a milliôkat , de Bíró Icånak is adhatna bårki alanyi jogon járhat neki támogatås meg ha volt 3 håza miért he legyen 4 . Aztán eu is hamarabb ad baromsågokra meg cigåny autonõmia kialakítåsåra ,külügyminiszter szerint javultak a brazilokkal a viszonyok .
2019. ápr. 18. 20:11
 14/16 anonim ***** válasza:
De
2019. ápr. 18. 22:08
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki arra adakozik amire akar. Te nyugodtan adakozhatsz a szegényeknek, gyűjtést is szervezhetsz.
2019. ápr. 19. 14:03
 16/16 anonim válasza:

A világörökség részéről beszélgetünk itt! Semmi nem túlzás hogy megmentsünk egy ilyen épületet. Itt egy érdekes videó a témában:

https://www.youtube.com/watch?v=lcGEYsH9bC4

2019. ápr. 22. 03:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!