Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért örülnek egyesek a Notre...

Miért örülnek egyesek a Notre Dame kigyulladásának?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 16. 18:28
1 2
 11/16 lilla64 ***** válasza:
35%
Sajnos a muszlim bevándorlók újjongtak.Onnan tudom,hogy az egyik rokonom kint van,az este beszéltem vele,tehát nem a médiából tájékozódtam
2019. ápr. 17. 04:38
 12/16 anonim válasza:
100%

Én csak a gyűjtést nem értem. Miért kell 1000 millió Eurot gyűjteni a Notre-Dame-nak? Amikor meg földrengés volt akkor miért nem fogott így össze a világ? Pedig most senki nem veszítette el az otthonát.

Egyszerűen nem értem.... Több száz milliárd Ft-ot adományoztak egy templomért és a világ másik feliben meg ezrei halnak meg éhen meg nyomor van, földrengések, árvizek stb.. Pk nem érdemlik meg az adományt? Amikor nagy szerencsétlenség van a világban akkor miért nem fognak így össze a nagy gazdakor és a nagy hívők? na? Miért nem?

2019. ápr. 18. 18:33
 13/16 anonim ***** válasza:

Én speciel közömbös vagyok a dolog miatt de amit az előző írt az eltudom képzelni hogy egyeseknek örömöt okoz ti. hogy felszínre kerül milyen gázak is az emberek hogy a tényleges emberi szenvedésért a kisujjukat sem mozdítják, egy kis leégett ház miatt meg pillanatok alatt milliárdok jönnek össze.

A másik ami miatt nem bánom nagyon hogy leégett de akár örülni is tudnék miatta, az az a jelenség hogy egy bugyuta értelmetlen ikon lett ebből az épületből. Akárkivel mentem Párizsba (de komolyan már a könyökömön jön ki, több mint 10x voltam) a Notre Dame-ot és az Eiffel tornyot egyszerűen meg KELLETT nézni. Legyen az tanult vagy tanulatlan utazó, Párizs kb nekik erről szólt. Amikor ott voltunk akkor meg hű meg há, egy halom szelfi aztán "jóvanmennyünkmá". Se a történelme nem érdekelte, se az építészet, még magán az épületen se gyönyörködött igazán senki csak az a tudat hogy kipipálta a bakancslistáján amire eleve csak egy jó marketingfogás miatt került fel.

Emberek milliói mennek abba az egyébként nagyon koszos, zsúfolt városba költeni az összekuporgatott pénzüket azért mert évtizedek óta nyomatja a fél világ hogy "oda menni kell és ezt meg kell nézni".

Egy nagy átverés az egész.

És ahogy ezt most így összegeztem, a végére egy kicsit tényleg el kezdtem örülni hogy ez az átverés részben egy kicsit szünetel.

Amúgy több mint húsz éve kis suhancként első külföldi egyedüli utamként egy hetet töltöttem ott és végigjártam kb az összes nevezetességet Párizsban. Tele van szebbnél szebb katedrálisokkal, bazilikákkal meg templomokkal ahova a kutya se jár csak nem kapott annyi reklámot. Akit tényleg érdekelnek ezek, és nem csak a reklám miatt megy annak van bőven látnivalója még Párizsban.

2019. ápr. 20. 09:27
 14/16 A Tengerész ***** válasza:
Mert bunkók.
2019. ápr. 20. 14:19
 15/16 anonim ***** válasza:
Mert megtehetik, te is orulhetsz ! En peldaul lesz@rom.
2019. ápr. 21. 22:00
 16/16 anonim válasza:

Sajnos rengetegen örülnek neki vagy legalábbis kárörvendenek rajta. Ebben a videóban a legprimitívebb kommenteket gyűjtötte össze ez a srác: (hajmeresztő)

https://www.youtube.com/watch?v=lcGEYsH9bC4

2019. ápr. 22. 03:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!