Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért örülnek egyesek a Notre...

Miért örülnek egyesek a Notre Dame kigyulladásának?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 16. 18:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%
Miért, örülnek?
2019. ápr. 16. 18:42
 2/16 anonim ***** válasza:
97%
Kik örülnek neki?
2019. ápr. 16. 18:48
 3/16 anonim ***** válasza:
78%

Amolyan kárörvendők. Láttam facen hírportálok kommentjeit. Nem csak itthon, angolokén is. Ilyen színvonalon, hogy hol vol Isten, miért nem oltotta el, meg miért fizet a magyar állam, stb.

Én személy szerint elkeseredten néztem ahogy leég. Ahogy néztem, hogy lángokban áll, arra gondoltam az a katedrális az egész világ. És most lángok emésztik. csakhogy ez hamarosan ledől, porig ég. Vannak néhányan akik küzdenek a lánggal, bátor tűzoltók akik hiszik, hogy menthető, sokan csak döbbenten nézik, a legtöbben meg leszarják, had égjen, nem az én bajom. Pedig de, mert mindenki ebben a templomban lakik...

Aztán vannak akik kimennek, és gúnyosan nevetve nézik, és kérdezik, na hol van Isten? Miért nem oltja el a lángokat?

Azt mindenki elfelejti, hogy a Notre Dame is meg az egész világ is Istennek épült. Az ő tiszteletére, ez az ő temploma....

2019. ápr. 16. 19:05
 4/16 anonim válasza:
95%
Ha valaki örül is neki akkor az nem becsüli meg eléggé az európai kultúrát! De szerintem nem erről van szó! Hanem inkább arról, hogy ez szerintük vicces! De ezt sem nagyon értem, hogy ebben mi a 🌲 szom a vicces!? 🤔
2019. ápr. 16. 19:06
 5/16 anonim ***** válasza:
96%
Gonosz emberek örülhetnek egy ilyen eseménynek. Normális ember nem örül más kárának, pláne, hogy a mi európai kultúránk egy meghatározó eleme a katedrális. Nem vagyok vallásos, de ezt nem lehet tagadni.
2019. ápr. 16. 19:36
 6/16 anonim ***** válasza:
42%
Nem örülnek neki, de van fekete humor. Esetleg láthattad már a memeket róla. Ettől függetlenül nem örülnek neki úgy hogy jaj de jó, már erre vártam mióta. Ne siránkozz.
2019. ápr. 16. 19:50
 7/16 anonim ***** válasza:
12%
Engem pont annyira izgat, mint mikor Kovácsné Barsi Enikő háza ég le.
2019. ápr. 16. 20:05
 8/16 anonim ***** válasza:
98%
Én 100% ateista vagyok, de örömmel megverném, aki a Notre Dame-ban flexszelt, vagy hegesztett.
2019. ápr. 16. 20:11
 9/16 anonim ***** válasza:
67%

Igen, szomorú. Igen, nagy veszteség, ez tény. Aki örül neki, az nem százas.

De ez a facebookos szörnyülködés meg észosztás, illetve a szenzációhajhász médiabeszámolók szintén ízléstelenek.

Akkor már inkább a fekete humor. Megnéztem most a mémeket, van pár jó is.

2019. ápr. 16. 21:04
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok humortalan ember, sem mélyen vallásos, teljesen ateista vagyok, de az ezzel való viccelődés sztem qurvára nem poénos. Vallási és műemléki, építészeti szempontból is komoly a veszteség.

Mellesleg nekünk sem lenne túl vicces szerintem, ha mondjuk a Budai Vár gyulladna ki és egyesek itt humorheroldot játszanának. Ha nem tudsz legalább minimálisan együttérezni, akkor maradj csöndben, gyászt senki nem vár, de azt igen, hogy mások érzéseiből ne űzz gúnyt.

2019. ápr. 16. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!