Seni123 kérdése:
Szerintetek gyerekes vagyok? 16/F
Figyelt kérdés
Az osztályban sokat szoktam suliba hülyülni , valamikor nagyon kiélem magam fogjuk rá. 1x 2x van amikor néha eglány osztársam rámis szól,hogy miért nem tudok komoly lenni.
Szoktam nyilván normális is lenni iskolába (ezt többet nyugi)
Otthon full normális vagyok sose hülyülök
Nevedgélek úgy mint suliba.
Nincs tesóm senkim.
Csak apa anya.
Illetve azér tis szoktak még komolytalannak hívni mert szoktam viszonylag félig viccből feltenni kérdéseket amiket nem mondom ,hogy hülye kérdés csak olyan 100/1 ember ha megtudja válaszolni.
És néha komolyan elgondolkozok , hogy hmm. De aztám 5p mulva már nem érdekel annyira.
Szóval szerintetek 16 évesen ez gond?
Mondom otthon anyámmal / anyámm társaságában normális vagyok.
2019. ápr. 16. 14:05
1/4 anonim válasza:
Szerintem a fiúknál általános, hogy iskolában "hülyülnek", ettől még 16 évesen nem vagy gyerekes. Valószínűleg az a bizonyos lány osztálytársad akar nagyon nagylány lenni amiatt, hogy beszól neked. :)
2/4 anonim válasza:
Ez nem gond, sőt ez a normális :)
3/4 anonim válasza:
Ameddig teheted maradj gyerekes.
4/4 anonim válasza:
Ha amikor szükséges, tudsz komoly is lenni, nincsen semmi gond. Fogadd el, hogy nem fog mindenkinek tetszeni a komolytalanságod, de senki sem tud mindenkinek megfelelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!