Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek a (közel) jövőben...

Szerintetek a (közel) jövőben összeolvad a magyarság a cigánysággal? Ha igen, abból mi sül ki?

Figyelt kérdés

Én úgy veszem észre, hogy nagyon sok a vegyes házasság/kapcsolat. A magyarok számaránya meg folyamatosan csökken, a cigányok között meg egyre több a fiatal, vannak országrészek, ahol már most (szinte) többségben vannak.

Mit gondoltok erről?

Pro és kontra.

2019. ápr. 5. 00:29
 1/7 anonim ***** válasza:
41%
Egy magyarab társadalom jön létre. Igen, egy b-vel!
2019. ápr. 5. 01:14
 2/7 anonim válasza:
26%
Létrejön a tahóparaszt faj.
2019. ápr. 5. 01:20
 3/7 anonim ***** válasza:
58%
Én nem hiszem.
2019. ápr. 5. 01:24
 4/7 anonim ***** válasza:
58%

Ha az elmúlt több száz év alatt képtelenek voltak beolvadni, akkor a következő években se lesznek képesek szerintem.

Pest megyei településen élek, nem is valahol messze keleten, de már az óvodában itt is sokkal több a cigány gyerek, mint a magyar (sokkal több).

A fő kérdés az, hogy ha nem változtatnak életmódjukon, akkor a csökkenő dolgozó társadalom hogy lesz képes eltartani az egyre növekvő számú cigányságot. Akik (legalábbis felénk) nem dolgoznak többnyire és már 14-16 évesen szülik az első gyereket, majd meg se állnak 6-7ig.

2019. ápr. 5. 10:50
 5/7 anonim ***** válasza:
55%
4. valaszolonak: szerintem egyre inkabb liberalizalodni fog a piac, lesz majd maganegeszsegugy, jó maganiskola. maganovoda, oda jarnak a feherek , a ciganyert meg ha nincs penze, nincs egeszsegbiztositasa majd nem megy a mento, nem vegzik el a draga mutetet, nem jarhat a gyereke jo iskolaba stb. szerintem az allam egyre kevesebb dolgot fog akkor ingyen biztositsni, mindent munka alapon fognak. aki meg dolgozik rendesen, az meg tokmindegy milyen szsrmazasu lesz penze, hogy megvegye a szolgaltatast
2019. ápr. 6. 11:19
 6/7 anonim ***** válasza:
60%

Mi lenne lásd bevándorlás anno mikor a torok volt itt!

Már akkor az ország fele nem magyar volt hanem german lengyel roman cigány horvát szlovén stb!

A magyar sosem volt homogén ahogy egy nemzet sem csak nem a mostani magyaroknak több mint a felének vannak horvát nemet lengyel szlovák de még torok roman rokonai is...

annyi hogy eddig a cigányok nem igen keveredtek másokkal, de már egyre jobban kezd ez ritkulni!

Tudod mi lesz ennek a következménye?

Az ország kultúrája gazdagodni fog új szokások jelennek meg a két nyelv ki bővíti egymást amitől gazdagabb lesz a szókincs is, javulni fog a népesség, valószínűleg több jol tanult ember lesz az országban!

De semmi drasztikus mivel már 30-50 éve keverednek egymással....

2019. ápr. 19. 12:16
 7/7 anonim ***** válasza:
60%

Bocs ötös de magánegyeszsegugy??!! Magyarban ingyenes az egészség ellátás de aki beteg annak muszály perkálni az orvosoknak

És magán iskola? Lényegtelen mivel a tanítást EUs szinten csináljak ezért lényegtelen hogy valaki szegény vagy gazdag ha okos a gyerek be kerül!

2019. ápr. 19. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!