A fővárosban élők miért hiszik azt, hogy csak Budapest létezik?
Tisztelet a kivételnek!
Olyan sokszor látom itt is,hogy egy kérdésre automatikusan írják,hogy "Budapesten itt és itt található..." Én is most kaptam egy ilyen választ. Kedves az illető,hogy időt szánt a válaszra,mert segíteni akart,de könyörgöm,nem mindenki budapesti!
Most biztos fogok kapni hideget-meleget...
Sziasztok!
Én budai vagyok, de sokat vagyunk itt-ott Magyarországon és azon kívül is. Szeretünk utazni, ha az időnk és pénzünk engedi szüleimmel.
Hát...én eddig egyetlen egy olyan mocskos és idióta emberekkel teli várost nem láttam, mint Budapest. A belváros koszos, az emberek bunkók. Ha nem bunkó, akkor az valószínűleg nem is Bp-n él. :D Legalábbis én így tapasztalom.
Prágában én voltam zavarban, amikor egy igen idős hölgy állt fel a metrón, és kínált minket hellyel. Itthon ilyen sosem fordul elő, odaállnak, sziszegnek, morognak a idősek ha nem adod át a helyed. Sosem segítenek az emberek, ha csomagjaid vannak, baleseted van, zaklatnak az utcán.
Egyedül Bécset tartottam furának, ahol lökdösnek az utcán, így ott féligmeddig Pesten éreztem magam, mert ottis ez megy, csak egy kicsit koszosabb környezetben.
Nem mondom, hogy más országban, városban nincsenek ilyen lepukkant helyek, mert biztosan mindenhol vannak.
De se Debrecenben, se Parádfürdőn, se Törökbálinton, se Görögországba, se Olaszországba...sehol nem láttam ilyen embereket. Engem ez nyomaszt. Az életvitel, a beképzeltség.
Bocsi ha hosszú lett. Csak véleményt írtam.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!