Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen időpontokban nem illik...

Milyen időpontokban nem illik valakinek telefonálni?

Figyelt kérdés
2010. júl. 4. 12:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ h mobilt hívsz e vagy vezetékest. A mobilnál csak az illetőt zaklatod ha rosszkor hívsz, egy vezetékes esetében meg az egész családját
2010. júl. 4. 14:09
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
De pont ezt írtam, hogy ez mobilnál sem így van. Ha az illető otthon van, akkor a mobilt nem csak ő hallja, hiába az ő telefonja, az bizony csörög (kivéve ha rezgőn van), és ha nem nagy a lakás, akkor éjjel az egész család felébredhet rá.
2010. júl. 4. 14:35
 13/16 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, hát nem tudom, nálam ez nem így van, mivel nálam le van halkítva és a zsebemben van mindig (otthon a szabadidőnadrágomban is),éjjel meg a polcon az ágyam mellett, úgyhogy én meghallom ha éjjel hívnak is, de a család nem
2010. júl. 4. 15:15
 14/16 anonim ***** válasza:
ünnepnap,ebédidő,este 10 óra után,vagy ha esetleg nyaral,vagy tudod hogy pihen valahol!
2010. júl. 4. 15:34
 15/16 anonim ***** válasza:
a vasárnapot kihagytam,persze ezt nme mindenki tartja be,de én még a haveromnak se szívessen telefonálok vasárnap,délután vagy eos más este fele nem gázos már sztem!
2010. júl. 4. 15:36
 16/16 anonim ***** válasza:

Egyszer megesett velem, hogy este 10 körül megszólalt a mobilom, a számot is kijelezte, magyar mobil, gondoltam felveszem, hátha rokonnal történt valami és idegen számról hív ő vagy hív más a nevében. A munkatársnőm hívott, nem magyar anyanyelvű és egy magyar anyanyelvű oldalról szeretett volna valamit, ebben kérte a segítségemet, együtt küldtünk ki emailt.

Bevallom, elcsodálkoztam, hiszen egy olyan dologról volt szó, ami várhatott volna másnapig, de nem szóltam semmit.

Másnap reggel hétkor hívott vissza, hogy válaszoltak az emailjeire, erre ébredtem fel. Erre annyit reagáltam, hogy elküldtem a csudába. :D

Szerintem 09:00 és 17:00 között érdemes hívni valakit, ha hivatalos az ügy, ha közeli ismerős akkor legkésőbb 19:00-ig.

(Bár a 09:00 is kérdéses. Egyszer 10 és 11 között hívtam fel egy barátnőmet és hallatszott, hogy a telefonra ébredt fel.)

Ezen kívül egyszerűen illetlenség, de én arra is rászoktam, hogy messengeren se írok senkire, volt aki ezt külön kérte is, hogy hajnalban ne írjunk neki, mert gyerekei vannak és felébrednek a mobil püttyögésre és én is ébredtem már fel arra, hogy egy munkatársam hajnali háromkor rámírt, hogy megkérdezze, hogy miért nem alszok.

2022. márc. 9. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!