Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Strandon a gyereket hány éves...

Strandon a gyereket hány éves korig "illik" ruha nélkül hagyni napozni, fürödni stb?

Figyelt kérdés

Csak mert úgy kicsit megdöbbentem, amikor tegnap szabadstrandon hát mit mondjak, azért nem volt már kicsi a gyerek, és simán egész nap meztelenül volt, de látszólag őt se zavarta meg a szülőket se.

Páran azért furcsálták sztem, de hát most ilyen helyzetben ki mondja, hogy "elnézést, de nem illik, és adjon már rá valamit a gyerekre" ?

Mit gondoltok ?

2010. júl. 4. 09:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%
Soha nem illik meztelenül hagyni.
2010. júl. 4. 10:25
 2/12 anonim válasza:
3
2010. júl. 4. 10:55
 3/12 A kérdező kommentje:

Jó hát azért kicsiket sztem lehet, na meg olyat látunk éppen eleget, nem ez a gond.

Hanem azért néztünk mint a moziban mert ez a gyerek hát mit mondjak nem 3 éves volt ... nemtom megsaccolni annyira, de hát mit mondjak, a serdülés legelső jelei már éppen látszódtak, de neki baromi természetesnek tűnt.

(vagy összetévesztették a nudistranddal .. :XD)

2010. júl. 4. 11:03
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan 3, maximum 4.
2010. júl. 4. 12:15
 5/12 anonim ***** válasza:
95%
Én maximum 2-3 éves koráig hagynám meztelenül fürdőzni a gyerekeket, bár ha lesz saját gyerekem, akkor én tuti adok majd legalább egy fürdő bugyit/gatyát rá! :) Az unokahúgom már 4 éves korában külön kiharcolta magának, hogy neki bikini kell, mert a nagyokon is az van, pedig szerintem a bikini felső ilyen korban még igazán fölösleges, de ha a gyerek azt szeretné, ám legyen! :)
2010. júl. 4. 12:44
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem még a kisbabákra is kell adni kisnadrágot/bugyit. nem csak azért,mert nem illik meztelenül lenni,hanem a higiénia, felfázásveszély miatt is. rendes fürdőruhát kb. 4 éves korától adnék rá, bikinit pedig akkor,amikor ő úgy dönt,hogy már nagyos fürdőruhát szeretne:)
2010. júl. 4. 12:49
 7/12 A kérdező kommentje:

Hát igen, és is adnék a sajátomra, az biztos, de hát úgy látszik vannak, akik ezt másképpen gondolják.

(mondjuk azt kifelejtettem, h "kisebbségi" volt az illető, szal lehet h náluk ez olyan mindennapos)

2010. júl. 4. 13:11
 8/12 anonim ***** válasza:
40%

miért lenne mindennapos ?

teccet a látvány mi? -.-

2010. júl. 5. 14:23
 9/12 A kérdező kommentje:

ezt most miért mondod ?

csak mert azóta ismerősökkel is beszéltük, aztán amikor mondtam h kisebbségi volt, akkor legyintettek, hogy akkor érthető, nekik mindegy, mert észre s eveszik :)

2010. júl. 5. 16:41
 10/12 A kérdező kommentje:
ja és utolsónak: fiú volt az illető .... mielőtt gúnyolódnál h teccett vagy nem teccett ...
2010. júl. 5. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!