Strandon a gyereket hány éves korig "illik" ruha nélkül hagyni napozni, fürödni stb?
Csak mert úgy kicsit megdöbbentem, amikor tegnap szabadstrandon hát mit mondjak, azért nem volt már kicsi a gyerek, és simán egész nap meztelenül volt, de látszólag őt se zavarta meg a szülőket se.
Páran azért furcsálták sztem, de hát most ilyen helyzetben ki mondja, hogy "elnézést, de nem illik, és adjon már rá valamit a gyerekre" ?
Mit gondoltok ?
Jó hát azért kicsiket sztem lehet, na meg olyat látunk éppen eleget, nem ez a gond.
Hanem azért néztünk mint a moziban mert ez a gyerek hát mit mondjak nem 3 éves volt ... nemtom megsaccolni annyira, de hát mit mondjak, a serdülés legelső jelei már éppen látszódtak, de neki baromi természetesnek tűnt.
(vagy összetévesztették a nudistranddal .. :XD)
Hát igen, és is adnék a sajátomra, az biztos, de hát úgy látszik vannak, akik ezt másképpen gondolják.
(mondjuk azt kifelejtettem, h "kisebbségi" volt az illető, szal lehet h náluk ez olyan mindennapos)
miért lenne mindennapos ?
teccet a látvány mi? -.-
ezt most miért mondod ?
csak mert azóta ismerősökkel is beszéltük, aztán amikor mondtam h kisebbségi volt, akkor legyintettek, hogy akkor érthető, nekik mindegy, mert észre s eveszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!