Ha valaki szereti az elhagyatott gyárakat, épületeket, az magányosságra utal?
Akik szoktak ilyen helyekre járni mit gondoltok?
Egyedül vagy társasággal szoktatok menni?
az oroszok meg az ukránok vannak belebolondulva ebbe. ők gyakran illegálisan túráznak csernobil elzárt területein, ott is ahol életveszélyesen magas a radioaktivitás. youtubeon egy csomó videó van fent. szerintem ők kalandvágyból, nézettségért, menőségből csinálják.
mások nem tudom. kalandvágy ott is benne lehet, plusz gondolom van olyan is akit simán érdekelnek elhagyatott területek. én nem mennék elhagyott épületekbe, statikailag nem biztonságosak, én meg nem szeretnék meghalni
Nem igazán mondanám, hogy magányosságra utal. Ha valamit nagyon akarnék mondani, akkor talán a halál, és az elmúlás iránti érdeklődédre utalhat. Persze ez se igaz mindenkire.
Ilyen helyekre graffitizni is sokan szoktak járni. A kedvenc gyárépületemben alig van üres falfelület. :D Jó, ez a kedvenc, lehet, hogy erős kijelentés, eddig csak két helyen voltam...
Na meg, ha az ember el akar vonulni a világ elől, akkor sem utolsó. Bár eddig szerintem minden alkalommal minimum egy csapat volt rajtunk kívül.
Egyébként nem hiszem, hogy azzal összefüggésben van, hogy valaki introvertált, vagy extrovertált-e. Míg én az előbbi vagyok, addig, akikkel szoktam járni, inkább az extrovertáltak táborát erősítik. Szóval én eddig csak társasággal jártam, egyedül nem lenne egy életbiztosítás...
Mindenesetre szerintem remek szórakozás, kikapcsolódás, és az embernek hatalmas sztorijai lesznek utána, pláne, ha egy kevés alkoholt is fogyaszt. :D
És hol lehet ilyen társaságot összeszedni?
Én még nem mentem be egybe se de nagyon szeretnék de társasággal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!