Ti hogy vélekedtek, inkább elkészítetek házilag barkácsolva vagy megveszitek elkészítve a boltból?
#1 bocsi, nem jól fogalmaztam meg, arra gondoltam hogy ha megtudsz valamit csinálni, és van is hozzá alkatrészed akkor megcsinálod, vagy veszel a boltból?
Pl én vettem egy bolhapiacon egy autós telefontartó tapadókorongját, és erre egy sudoku játékgépnek az érintő kijelzőjét tartó nagyon vékony fémkeretéből csináltam tartót amibe az okostelefonom beleteszem ha gps-ként szeretném használni. Karácsonyfára meg vettem egy 100 darabos piros ledkészletet ebay-ről és előszedtem egy rakat rossz számítógép egeret amik az évek alatt gyűltek össze és az ebben lévő zöld és fekete drótokat felhasználva csináltam 3 kb másfél méter hosszúságú izzósort ami a villogást adta neki az meg egy-egy kis műanyag üvegszálas karácsonyfa talpa volt amit rákötöttem egy 1,5 voltos tápegységre.
Ha olcsobb vagy sokkal jobb ha en keszitem el akkor megcsinalom de amugy max hobbynak. Peldaul az izzosort max akkor csinaltam volna meg h marhara unatkozok es szeretek ilyenekkel foglalkozni mert amugy lehet nagyon olcson kari izzot venni
De butort szivesen csinalok, vagy felujitok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!