Megveszitek a kutyabérletet?
Csak vonattal vittem a kutyámat (illetve autó)
vonatra mindig jegyet vettem neki. 10 esetből 9x kėrte is a kaller.
Igen.
Igényesség, kulturáltság kérdése is. Ha az ember magának se vesz bérletet, csak ellébecolgat, az is egy tanúsítvány magáról. Ez is.
A másik az, hogy itt nagyon szeretik egrecíroztatni a kutyásokat. Hiába van nyakörv, póráz, szájkosár, bérlet, oltási könyv hiánytalan oltásokkal, chipelve a kutya, hiába nem harapott még soha, hiába nem agresszív, képes hisztériázni a buszsofőr,kihívni a rendőröket és megvárni,míg azok röhögve távoznak
Én eddig 2x buszoztam a kutyámmal, kutyahordó táskában volt. Mindkétszer mondtam, hogy plusz egy kutya jegy ha kell, de mindkétszer azt mondták, hogy nem kell neki jegy. Gondolom mert táskában volt. (kölyök bichon)
Helyi járat esetén is utána kérdeztem, azt mondták, ha zárt táskában vagy hordozóban van, akkor nem kell külön jegy (pécsen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!