Miért van az hogy minden szomszédos országban gyűlölik a magyarokat?
Figyelt kérdés
2019. márc. 3. 08:46
11/25 anonim válasza:
Máshol is megy ez. Pl az angolok és a franciák sem szeretik egymást különösebben. Folyamatosan piszkálják egymást ahol érik, csak annyi a különbség, hogy a politikusaik nem uszítanak. Az ott élők évek óta azt hallgatják, hogy ők szövetségesek és nem azt, hogy a szemét pirézek így meg úgy. Ezért ez az egész vicc szintjére süllyedt, de hidd el, hogy pár évnyi tudatos kampánnyal lehetne ott is gyűlöletet kelteni az arra fogékonyakban.
12/25 A kérdező kommentje:
Igen, a magyarok álomvilágban élnek. Azért égetnek magyar zászlót, meg azért vernek agyon ha megszólalsz magyarul. És akkor a határon túli magyar kissebség még magyarkodik is, ahelyett hogy vissza takarodna a putri országába.
2019. márc. 3. 10:07
13/25 anonim válasza:
Határon túli vagyok, Délvidéki, és a Vajdaság az én országom része. Volt is, lesz is.
14/25 A kérdező kommentje:
Szerinted
2019. márc. 3. 10:27
15/25 anonim válasza:
Mert rasszista, primitív emberek élnek ott.
Gondolom, te nem vagy ilyen?
16/25 anonim válasza:
Miért csak szerintem? A családfámat visszatudom simán vezetni az 1800as évekig, és bizony, azon a területen voltak. Míg a sok kolonozált rác ezt nem mondhatja el. Gondolom a magamfajtát is lenézed, akkor meg miért akarnál ott a saját helyeden tudni?
17/25 anonim válasza:
Ez nem igaz! Nem egyöntetűen utálnak minket. Ahogy itt sem egyöntetűen utáljuk a szomszédainkat.
A buta ember utálkozik eleve. Az meg mindenhol van. Angolok rs Franciák. Katalánok - spanyolok. Buta ember mindenhol van így gyűlölködést is találhatsz ha akarsz...de minek erre figyelni?
18/25 anonim válasza:
Egyébként kérdezd meg magad - ahogy elnézem van miért - te miért utálod a szomszédaidat? És meg is van a válasz... csak ismétlem magam, nem mindenki utálja a szomszédját...
19/25 A kérdező kommentje:
Hát ha a szomszéd egy agresszív patkány, akkor nyilván utálom.
2019. márc. 3. 11:06
20/25 anonim válasza:
Pl. magyarként én sem szeretem a magyarokat. Haszonleső, bunkó, siránkozó, de közben meg egy lusta népség vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!