Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért jó belerúgni az elkesere...

Miért jó belerúgni az elkeseredett emberekbe?

Figyelt kérdés
Ezen a fórumon egy csomó elkeseredett ember várja a többi tapasztalatát, segítségét! Néha olyan válaszokat olvasok, amelyeknek már szinte semmi köze a kérdéshez. A fórum nem teszi lehetővé, hogy mindenki leírja az élete teljes történetét, nincs is szükség rá, mégis van aki egyből letámadja a kérdezőt. Szerintem nem kellene egymással ilyen kegyetlennek lennünk.
2010. júl. 2. 09:58
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

No, segitek, hogy te is megértsd, mert látom, hogy a számokkal sem (a helyesirási hibák mellett) vagy jó viszonyban... Figyelj:

13.01-kor jellemrajzot állitottál össze rólam (mikor már jeleztem, hogy khhmmm, kissé merész lesz az ennyi információból, de hát sebaj...)

13.45-kor jeleztem ezt neked is (biztos nem tudsz olvasni, vagy nem fogod fel, amit olvasol, de ez nem baj persze, nem vagyunk egyformák), hogy gratulálok, hogy ennyire kiismertél 15 mondatból, majd ugyanitt EZUTÁN ironikusan megirtam az én 1 mondatos jellemrajzomat rólad. Karikatúraként.

Ilyen egyszerű.

Szólj, ha még valamit nem értesz. Bár tudod mit? Ime újabb egy mondatos jellemrajzom, csak neked: Gyerekes vagy, próbálsz mindenbe bele kapaszkodni, hátha valahogy addig csűrheted-csavarhatod, mig elhiheted magadról, hogy igazad volt. Sajnos nem fog menni, ne erőlködj.. Már csak egy dolgot várok tóled: a helyesirási hibáim listáját.

Valahogy hiába várom, az nem jön... Ki tudja, miért????

Addig ne is reagálj már rám, légy olyan kedves, ismét idézem neked a szabályzatot:" Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre!".

NEM VAGYOK KIVÁNCSI a véleményedre, mint azt már megirtam. Csak hát az olvasási képességed, mint tudjuk...

Köszönöm. További szép napot neked.

2010. júl. 2. 14:54
 32/38 anonim ***** válasza:

De értsd már meg, ha te elvárod a másiktól, hogy ne alkosson véleményt rólad, akkor te miért alkotsz véleményt másokról?

Súlya van annak, amit leírsz, mondasz. Vagy te csak beszélsz a levegőbe? Vezető beosztásúként is elvársz dolgokat, de magadra nézve nem tartod kötelezőnek?

Vagy ha megkérsz mást, hogy a kérdésre válaszoljon, akkor te is a kérdésre válaszolj.

Ha te a másoktól elvártakat magadra nézve is kötelező érvényűnek tartanád, akkor nem is trécselnénk itt, mert nem válaszoltál volna a válaszomra.

2010. júl. 2. 15:07
 33/38 anonim ***** válasza:
Neked is további szép napot. Várom a listát!
2010. júl. 2. 15:09
 34/38 anonim ***** válasza:

ha nincs Í betű a gépeden csak I, akkor visszaszívom a helyesen írni nem tudó megjegyzésemet, sőt elnézést is kérek. De a többit nem szívom vissza, mert emberek, akik így vélekednek, (ha leírják, ha nem) kétségbeesett emberekről, azok inkább osztogassák az észt a beosztottaiknak.

Tegyük fel én vagyok a 20 éves lány, aki rohadtul nem erre kíváncsi minden második hozzászólótól: "hát tűrj, drága, ha már anyád nyakára szültél" Persze, hogy felmegy a pumpa minden jó érzésű emberben.

Basszus és nem hogy elszégyellnéd magad, hogy így mersz vélekedni bajba jutott emberekről. Biztos nem te vagy az, aki a gátaknál pakolta a homokzsákot. Érzéketlen vagy és kész.

2010. júl. 2. 15:32
 35/38 anonim ***** válasza:
Uncsi...
2010. júl. 2. 15:33
 36/38 anonim ***** válasza:
Mit gondoltál az ilyen hozzáállásod miatt nem fog előbb utóbb veled valaki személyeskedni?
2010. júl. 2. 15:37
 37/38 anonim ***** válasza:

Fröcsögj még egy kicsit, te kultúrlény.

Uncsi...

2010. júl. 2. 15:46
 38/38 anonim ***** válasza:

Ohhh, valakit kimoderáltak innen.

Jaj-de-kár, pedig ő itt a normális...

2010. júl. 2. 16:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!