Mennyire lehet magyar emberként Olaszországban érvényesülni? Van valakinek tapasztalata milyen ott az élet külföldiként?
Figyelt kérdés
2019. febr. 26. 12:29
1/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a cseppet sem segítőkész válaszod, remélem máskor megkímélsz tőle.. Ha ilyen információt szerettem volna megtudni, máshogy teszem fel a kérdést.
2019. febr. 26. 12:52
2/4 anonim válasza:
Ez nem a nemzetségedtől függ. Hanem attól, hogy mennyire vagy képes kint élni és mit tudsz nyújtani az országnak munka vagy tanulás terén.
3/4 anonim válasza:
Nyelv mindenképp kell, másképp ha egyedül vagy magányos leszel,angolt sok helyen beszélik, igaz én csak mutogatni tudtam és pár olasz kifejezést, azt hiszik az olaszok ha már olaszul köszönök akkor tudok is de nem :-D
Szóval nyelvet mindenképp tanulj.
Sok sikert amígó :-)
4/4 anonim válasza:
5# Az amigó nem olaszul van.
A barát olaszul amico (férfi nemben) vagy amica (női nemben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!