Hogy lehet az, hogy egy képre ránézve sejtem hogy az milyen országban lehetett, még akkor is ha nincsenek különösebb ismertetőjegyek?
Figyelt kérdés
Valamiért az arányokon meg az embereken látszódik hogy amerikai épületben készült-e egy kép vagy európaiban: köze lehet ennek ahhoz, hogy ott másféle mértékegységeket használnak, és ahhoz igazítanak sokmindent?
Vagy inkább a színek használata a feltűnőbb, vagy az emberek ruházata?
(Itt nem ilyenekre gondolok hogy mondjuk néger nők kosarakkal a fejükön visznek dolgokat vörös, porfelhős utakon, hanem egészen apró különbségekre amik elárulhatják hogy hol készülhetett egy fotó)
2019. febr. 23. 11:48
1/2 anonim válasza:
Én szerelmes vagyok Budapestbe(nem ott lakom) és magam is meglepődöm,hogy hasonló módon mindig rá jövök Pesten készült a kép...
2/2 TappancsMancs válasza:
Ez nagyon sok, mondhatni mindenre kiterjedő részletekben és az egész nagy léptékű megoldásokban összességében vehető észre. Más egy úttest aszfaltja, a szegélyezése, felfestései, az utcatáblák színe stb, az emberek ruházata, az autók, az üzletek kirakatai és feliratai, hogy csak néhányat említsek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!