Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondolsz a transzhumanizmu...

Mit gondolsz a transzhumanizmusról?

Figyelt kérdés

Vajon az embernek jogában áll megváltoztatni és irányítani az evolúcióját?(Génmódosítás, nano technológia, test gépesítése)

Rengeteg hasznos dolgot szülne(meghosszabbított élettartam, megnövelt testi erő és intelligencia , jobb immunrendszer stb) ,de ugyanannyi ismeretlent és veszélyest is.(irányítható tudat, irányíthatatlan mutáció, megbolondult nano sejtek ,amik mindent "megesznek" stb)

Te hogy állsz a kérdéshez?

2010. júl. 1. 16:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
60%
Nem hiszem, hogy készen állnánk ennyi hatalomra.
2010. júl. 1. 16:44
 2/12 anonim ***** válasza:
39%
én már a biohumanizmus híve vagyok!!
2010. júl. 1. 16:45
 3/12 anonim ***** válasza:
72%
Én ellenzem. Az ember kezében már így is túl sok hatalom van, nem kell még több. És kösz, nem akarok sem tovább élni, mint ami ki van szabva, sem robottestet nem akarok. Jól érzem magam emberként, és azt gondolom, hogy nem véletlenül van minden úgy, ahogy van.
2010. júl. 1. 16:47
 4/12 anonim ***** válasza:
Azzal a hajlammal kellene kezdeni, amivel minden találmányt pusztításra használunk.
2010. júl. 1. 16:56
 5/12 anonim ***** válasza:
A ChuckNorrisizmus a legjobb!
2010. júl. 1. 16:57
 6/12 anonim ***** válasza:
66%

Egy hasonló kérdést már én is írtam ki:

http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__88..

Én a génmódosítások híve vagyok. Szerintem túlságosan sokra becsülik az ember létet.

Gépeket nem ültetnék magamba, mert azok sokkal megbízhatatlanabbak, mint a veleszületett alkatrészek, és nem olyan szépek :)

2010. júl. 1. 16:58
 7/12 anonim válasza:
Csalunk. A saját testünket kiaknázni különböző gyakorlatokkal kellene, nem pedig külső eszközt bevetni. Megvan a kulcs, szerintem, a test tökéletes irányításához, és mégis, külső eszközökre támaszkodunk. Inkább az aggyal kellene foglalkozni, tehát magunkból a legtöbbet kihozni.
2010. júl. 1. 16:59
 8/12 anonim ***** válasza:
56%
Nem lehet baromság, bár én nem kérnék belőle. Gondolj bele ha kéne hozzá valamiféle szoftver, hogy működjön a karod. Mi történne ha a májkroszoft csinálná hozzá a progit. Mész az utcán kap egy kékhalált az levered aki szembejön?
2010. júl. 1. 17:02
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ezeket komolyabb betegségek esetén kellene bevetni, nem születés előtt, vagy pénzért később...

Bár egy szép génmódosított orr minden pénzt megér...:D

2010. júl. 1. 17:02
 10/12 anonim ***** válasza:
Volnának használható gének, akár a fajon belül is. Egyes fekete csoportoknak azonos izomtömeg mellett erősebbek az izmai. Egy brit falu sok lakója immúnis a pestisre és az AIDS-re. Rengeteget javíthatnánk önmagunkon.
2010. júl. 1. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!