Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Isten miért bűntetetett meg...

Isten miért bűntetetett meg ezzel a jellemmel?

Figyelt kérdés
Félénk, pipogya 24 éves férfi vagyok aki életében nem nyúlt nőhőz még barátaim sincsenek, pedig nem vagyok egy csúnya gyerek, érzelmileg hűvös vagyok

2019. febr. 2. 13:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
70%

Szeresd magad így. Miért akarsz más lenni, mint aki vagy?

Biztos van oka, hogy ilyen vagy.

2019. febr. 2. 13:34
 2/16 A kérdező kommentje:
Jó de miért vagyok il
2019. febr. 2. 13:36
 3/16 A kérdező kommentje:
Ilyen
2019. febr. 2. 13:36
 4/16 anonim ***** válasza:

Mivel szoktad tölteni az időt?

Mindig ilyen voltál?

Mi a munkád?

2019. febr. 2. 13:56
 5/16 A kérdező kommentje:
Igen mindig itthon vagyok mindig operstor
2019. febr. 2. 13:57
 6/16 Karena26 ***** válasza:
81%

Nem Isten büntet téged ezzel a jellemmel, hanem te magadat ezzel az élettel, amit élsz.

Teljesen rosszul közelíted meg a problémát. A "miérttel" bűnbakot keresel, aki jelen esetben most Isten. Miért nem a "hogyan változtassak?"-ról kérdezel? Az egy dolog, hogy ilyennek látod magad, de felnőtt ember vagy! Kezdj el felelősséget vállalni a saját életedért, és változtass magadon, hogy a neked tetsző irányba léphess tovább!

2019. febr. 2. 14:19
 7/16 anonim ***** válasza:
59%

Szia!

Én tudok neked segíteni, hogy legyél jobb ember!

Az életünket magunk alakítjuk! Van, aki mondjuk ügyetlen a műszaki dolgokban férfi létére, viszont kiváló szakács!

Valamihez minden embernek megvan a tehetsége! Nincs olyan, hogy valaki hülye, csak fél a sikerhez vezető úttól, ezért inkább elkönyveli magát hülyének, bénának...

Nem vagy te sem buta! Csak csinálj olyan szakmát, amit szeretsz! Tanulj!

Meglásd, hogy a tudás által megnő az önbizalmad, és egy sikeres ember válik belőled!☺

2019. febr. 2. 14:34
 8/16 A kérdező kommentje:
Én semmihez nem értek csak nagy lexikális tudással rendelkezem
2019. febr. 2. 15:26
 9/16 anonim ***** válasza:

Az érzelmi hűvösség is jó bizonyos munkahelyekre, ahol ügyfelekkel kell foglalkozni, legalább nem borít ki senki.

Ha haragszol Istenre emiatt, akkor bizony nem vagy olyan hideg érzelmileg, mert mégis vannak érzelmeid.

Szia, írjál rám, társat keresek. Szeretnék családot.

2019. febr. 2. 15:36
 10/16 anonim ***** válasza:
Addig jó amíg nincsenek barátaid, legalább nem csalódsz. A barátnő meg fejfájást okoz, hidd el. Ne Istent ökológiai az életed miatt.
2019. febr. 2. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!