Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen cigány az akinek csak...

Szandra2000 kérdése:

Milyen cigány az akinek csak a negyed vére cigány? Akkor én most cigány vagyok inkább vagy magyar?

Figyelt kérdés
Anyukám magyar,apám félig cigány.A külsömön nem látszik mert hófehér bőrőm van de a személyiségemen és a beszédemen igen.És még azon hogy a roma zenét érzem magaménak.
2019. jan. 31. 18:40
 1/6 anonim ***** válasza:
10%

Ami tulajdonságokkal bírsz azokat tanultad meg így van? sztem olyan nincs hogy azt szeresd meg úgy beszélj.

De jó kérdés! Van egy ismim, ő felszokta tenni a kérdést! Most én mi vagyok akkor? Se cigány se magyar?! És mondja hogy emiatt már volt úgy hogy kellemetlenül érezte magát.

Külsőd alapján magyarnak nézel ki, de sajna vagy nem a beszédedből meg lerí a származásod, stb, te egyszerűen mindkettő vagy, nem írom le mi a megfelelő szó nehogy sértő legyen, de egyikhez se tartozol igazán.

2019. jan. 31. 18:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Az attól függ, hogy viselkedsz, milyen a személyiséged, ízlésed. A külső sokszor csal.
2019. jan. 31. 19:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Az vagy aminek érzed magad. Egyik, másik, mindkettő? Tényleg számít?
2019. febr. 1. 13:54
 4/6 Alex Fly ***** válasza:
66%
Az igazi kérdés azb hogy miért kellene ennek fontosnak lennie? Ha úgy érzed, akkor legyél cigány. Ha nem, akkor magyar. Ez semmiben sem befolyásolhatja aztb milyen ember vagy...
2019. febr. 2. 08:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem bőr szín fogja azt meghatározni azt, hogy mi vagy! Hanem a viselkedésed! Hogyan is élsz! Vannak fehér cigányok is! Látom ezt a sok hülye nem tudja! Vannak barna bőrű magyarok is!
2019. febr. 2. 17:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Azt is jól jegyezd meg! Tiszta vérű magyar nem létezik!
2019. febr. 2. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!