Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az Alapítvány könyvsorozatot...

Az Alapítvány könyvsorozatot miért istenítik annyira?

Figyelt kérdés
Most fejeztem be (csak az Alapítványt) de annyira nem győzött meg. Nyilván fogom folytatni. Te olvastad? Neked mi a vėlemėnyed róla?
2019. jan. 26. 16:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Igen, olvastam, kétszer is. Teljesen jó könyv, és nem csak az alap trilógia, hanem a kiegészítő regények is jók (pl. az Alapítvány előtt, Alapítvány pereme). Nem tudom, hogy kik istenítik és mennyire, én nem nagyon találkoztam olyan emberekkel, akik istenítették volna. Az viszont igaz, hogy akik olvasták, azok általában jó véleménnyel vannak Asimov bácsi Alapítvány-univerzumáról, jól összerakott történet, konzisztens keretben.
2019. jan. 26. 16:58
 2/2 belapus ***** válasza:

A science fiction irodalom egyik alapművének számít.Talán ez okozhatja azt a gondolatot, hogy egyesek esetleg istenítik.

Attól, hogy alapmű, van, akinek tetszik és van, akinek nem.Asimov inkább az emberi kapcsolatokat helyezi előtérbe a műveiben.Úgy gondolom, számára fontosabbak a párbeszédek, mint mondjuk a látványos űrcsaták.

Én az egész univerzum kedvelője vagyok.

2019. jan. 26. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!