MiaThermopolis kérdése:
A lol-könyvsorozatot milyen sorrendben kellene elolvasnom?
Figyelt kérdés
Most olvastam ki a "segíiség youtube sztár lettem"-et. Az osszes tobbi ennek a folytatása? Melyikkel folytassam?2016. nov. 23. 09:28
1/4 anonim válasza:
Szia! :) A LOL könyvek,nem egy könyvsorozat,hanem egy témakör neve,és azon belül vannak sorozatok is.A segítség youtube sztár lettem az LOL könyv és ezen belül a Smith gimi sorozat első része. A második része a Láthatósági mellény lúzereknek.A harmadik része:Menő riadó kambodzsában,az utolsó része:Itt a vége fuss el véle.
Van még több LOL könyv is moly.hu oldalon rájuk tudsz keresni :)
Remelem érthetően írtam le :D
2/4 anonim válasza:
Én ha jól tudom, a második része a Rockszárt kaptam karácsonyra, nem? Lehet nem csak nekem rémlik így.
3/4 anonim válasza:
A rocksztárr kaptam karácsonyra nem egy sorozat része,bár ugyanúgy Marni Bates írta :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2016. nov. 25. 06:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!