Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Segítség! Sumér teremtéstörtén...

Segítség! Sumér teremtéstörténetet kellett elolvasnom, de az a baj, hogy nem értettem belőle szinte semmit. Valaki sefítene?

Figyelt kérdés
Le tudná valaki nekem írni a lényegét?Nagyon fontos,és SÜRGŐS lenne!!

2016. szept. 15. 17:28
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

A funkcionális analfabétizmusod attól nem fog megszűnni, ha leírjuk még egyszer a sztorit.

Ahhoz nem nekünk kell többet írni, hanem neked kéne többet olvasni.

2016. szept. 15. 17:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,igazán sokat segítettél.Igazán bocsánat,azért,hogy nem ilyen nyelvezetű könyveket szoktam olvasni.De különben nagyon jól esik az analfabéta jellemző,köszönöm!
2016. szept. 15. 17:48
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
jelző, nem "jellemző"
2016. szept. 15. 17:57
 4/6 anonim ***** válasza:
83%

"Igazán bocsánat,azért,hogy nem ilyen nyelvezetű könyveket szoktam olvasni."

Azért adták ezt feladatnak, hogy olvassál ilyen nyelvezetű könyveket is, és tanuld meg értelmezni az olvasott szöveget. Sajnos ezt nem tudjuk helyetted megtenni. Vagy megbirkózol a feladattal saját magad, vagy így maradsz.

2016. szept. 15. 19:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Jó,megértettem,köszönöm mindenkinek.És igen észrevettem,hogy véletlenül nem jelzőt írtam,de úgy látom itt mindenbe belekötnek.😊
2016. szept. 15. 19:55
 6/6 anonim ***** válasza:
83%

"úgy látom itt mindenbe belekötnek."

Te hogy látod? Mindennel elégedett vagy, amit itt csináltál?

2016. szept. 15. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!