Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Megváltoztathatom a nevem?

Megváltoztathatom a nevem?

Figyelt kérdés

Jelenleg Adrien vagyok. Így egy n-el, zavar. Arra gondoltam, hogy megváltoztatom a nevem Adrienne-re. (Kiejtés ugyanúgy Adrienn, e nélkül.) Ha már fizetek akkor ne csak egy betűért fizessek és amúgy is tervezem egy külföldi kiköltözés lehetőségét. Szóval ebből a szempontból az Adrienne jobb lenne.

Szerintetek lehetséges, hogy elfogadják ezt az indokot? Többe fog kerülni mint 20000?

2019. jan. 10. 17:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Jó a Bernadette is, jó a Bernadett is;

jó az Adrienn is, jó az Adrien is, jó az Adrienne is:) Ezek mind jók!:) Amúgy szerintem meg még pl adhat neki egy kis kecsességet is, ha a végére odadobunk egy e-t; szal így is jó, ha nincs ott, úgy is jó, ha ott van :)

2019. jan. 10. 23:24
 12/14 anonim ***** válasza:
*Jaaa #10-es, azt olvastam, hogy "Nem vagy a professzorom":D XD Félreolvastam, elnéztem XD; azt hittem, én nem vagyok a professzorod, de utána láttam, hogy van neked egy professzorod XDDD
2019. jan. 10. 23:25
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2019. jan. 10. 23:45
 14/14 anonim ***** válasza:
74%

Régen lehetett adni olyat, hogy Bernadette, meg Marianne, most kiejtés szerinti van. Én is láttam egy n-nel Adrien nevet, vagy azt is akkor adták, mikor még lehetett, vagy elírták. S volt egy ismerősöm, akit meg Julia néven anyakönyveztek, Júlia helyett -ott is elírták.

De továbbra is úgy gondolom, hogy felesleges erre költeni.

2019. jan. 11. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!