Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy azonosuljak evvel a...

Hogy azonosuljak evvel a környezettel?

Figyelt kérdés

Az a meggyőződésem,hogy nem ebbe a generációba vagyok való amiben jelenleg benne vagyok, 20 éves vagyok.

Egyátalán nem tudok azonosulni a kortásaimmal és ebből adódóan eme generáción kívűl is érzem magamat, adódhat abból,hogy számomra "normális"környezetben nevelkedtem és ebből kifolyólag nem is olyan torz gondolkodással rendelkezem amivel a velem egykorban lévők többsége,legalábbis ezt én így gondolom.Nem akarok senkit sem evvel lealacsonyítani,de tényleg úgy érzem,hogy olyan szintű gondolkodásban érzékelhető különbségek vannak köztem és a generációmat többségében jellemző gondolkodásban,hogy az azonosulás számomra elképzelhetetlen.

Nyilván az ember keresi a számára megfelelő környezetet amivel képes azonosulni én ezt nem igazán találom, mi lehet a megoldás?

Aki nem érti a kérdést az kérem,hogy ne próbálja meg elb*szni a témát az egysíkú gondolkodásával.

2018. dec. 1. 23:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Tipikusan kamasz mentalitás, hogy te felsőbbrendű vagy vagy legalábbis különlegesebb a többieknél. Majd kinövöd.

Egyébként ha a többség nem úgy gondolkozik mint te, akkor a te gondolkodásod a torz :)

2018. dec. 2. 07:48
 2/2 A kérdező kommentje:

"te felsőbbrendű vagy vagy legalábbis különlegesebb a többieknél"

6sor alapján hoztál egy ítéletet,de hozzá kell tennem,hogy 6sor alapján én sem tudnák másnak a perspektívájával azonosulni,de azért nem próbálnám meg minősíteni.

Azért,mert a bolondokházába betéved egy normális ember attól még nem a normális lesz az elmebeteg.

Egyébként ,ha hamar hozol ítéletet akkor magadtól veszed el az esélyt,hogy megértsél valakit és evvel csak szűkíted a látóteredet, legalábbis én ezt így látom.

2018. dec. 2. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!