Hogy azonosuljak evvel a környezettel?
Az a meggyőződésem,hogy nem ebbe a generációba vagyok való amiben jelenleg benne vagyok, 20 éves vagyok.
Egyátalán nem tudok azonosulni a kortásaimmal és ebből adódóan eme generáción kívűl is érzem magamat, adódhat abból,hogy számomra "normális"környezetben nevelkedtem és ebből kifolyólag nem is olyan torz gondolkodással rendelkezem amivel a velem egykorban lévők többsége,legalábbis ezt én így gondolom.Nem akarok senkit sem evvel lealacsonyítani,de tényleg úgy érzem,hogy olyan szintű gondolkodásban érzékelhető különbségek vannak köztem és a generációmat többségében jellemző gondolkodásban,hogy az azonosulás számomra elképzelhetetlen.
Nyilván az ember keresi a számára megfelelő környezetet amivel képes azonosulni én ezt nem igazán találom, mi lehet a megoldás?
Aki nem érti a kérdést az kérem,hogy ne próbálja meg elb*szni a témát az egysíkú gondolkodásával.
Tipikusan kamasz mentalitás, hogy te felsőbbrendű vagy vagy legalábbis különlegesebb a többieknél. Majd kinövöd.
Egyébként ha a többség nem úgy gondolkozik mint te, akkor a te gondolkodásod a torz :)
"te felsőbbrendű vagy vagy legalábbis különlegesebb a többieknél"
6sor alapján hoztál egy ítéletet,de hozzá kell tennem,hogy 6sor alapján én sem tudnák másnak a perspektívájával azonosulni,de azért nem próbálnám meg minősíteni.
Azért,mert a bolondokházába betéved egy normális ember attól még nem a normális lesz az elmebeteg.
Egyébként ,ha hamar hozol ítéletet akkor magadtól veszed el az esélyt,hogy megértsél valakit és evvel csak szűkíted a látóteredet, legalábbis én ezt így látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!