Ha az ő tulajdonukba van a lakás, tehát megvették akkor is ki lehet őket tenni?
Figyelt kérdés
A szomszédainkról lenne szó akik egyszerűen botrányosan viselkednek. Apuka iszik, oda hordja a szintén iszákos haverjait, és ha nem ők orditoznak, akkor a feleségével megy a vita megállás nélkül. Mivel társasházban élünk, ezért minden egyes szót hallunk, és nagyon zavaró. Nem mellesleg van egy fiuk is, aki szintén elég társasági életet él, de azt hiszem ő legalább dolgozik. Csak hát éjszaka haza esik, jönnek a káromkodós, tetovált böfögős undorítóan viselkedő haverjai aztán eladják az egész lépcsőházat. A legutolsó csepp az volt a pohárban hogy nem olyan rég rajtakaptam a 16 éves lányomat ezzel a fiúval a MI lakásunkban, amint épp AZT csinálják. Lányomat nagyon leszidtam, eltiltottam tőle, azóta én vagyok a szar anya. Azonban ez így nem mehet tovább. Több embert is zavar, nem csak engem de mivel nem albérletben laknak, hanem megvették a lakást, ezért az a kérdésem hogy így is ki lehet őket tenni onnan vagy reménytelen az ügy és tűrnünk kell tovább?2018. nov. 30. 11:06
1/8 anonim válasza:
max hívd fel a rendőrséget csendháborításért
U.i.:ha eltiltod csak még jobban vele akar lenni és továbbra is titokban csinálják AZT.
2/8 anonim válasza:
Ha társasházban laktok akkor van rá esély. Mamám lépcsőházába voltak problémás lakok , állandóan a rendőrség volt ott , a lakok összefogtak a közös képviselő segítségével hosszú hónapok után de kirakták
3/8 A kérdező kommentje:
Hát hívtunk párszor rendőrt, de azon kívül hogy becsengetnek, megkérik őket hogy maradjanak csendben, nem csinálnak semmit. Akkor utána egy darabig csend van, aztán kezdődik minden előről. Sajnos tarthatatlan. Féltem a lányomat is, meg nekem a munkámból kifolyólag szükségem van a csendre, de náluk soha nincs csend.
2018. nov. 30. 11:26
4/8 anonim válasza:
Fel kell őket jelenteni, és eljárást indíttatni ellenük. De sokkal gyorsabb megoldás, ha ti költöztök el. Saját tapasztalatból beszélek.
5/8 A kérdező kommentje:
Többször megtettük már, nem történik semmi. Indítottak azt hiszem eljárást, de aztán ennyiben maradt az ügy. Sajnos a rendőrségre nem számíthatunk ilyen szempontból.
2018. nov. 30. 11:37
6/8 anonim válasza:
Nem lehet kitenni.
De minden egyes alkalommal ki lehet hívni a rendőrséget. Előbb-utóbb meg fogják unni.
7/8 A kérdező kommentje:
Hát ez sajnos baj. Meg akárhányszor hangzavar van és nyúlok a telefonért hogy ezt meguntam akkor a lányom neki áll velem veszekedni emiatt a fiú miatt. 22-23 éves az a srác, és az incidens után én elbeszélgettem vele, de sajnos lepereg róla. A szülőkről szintén.
2018. nov. 30. 11:41
8/8 anonim válasza:
KÉRDEZŐ, ne búslakodj, hogy erre a kacifántos kamudra most nem bukik senki, miszerint, "nem olyan rég rajtakaptad a 16 éves lányodat ezzel a fiúval a TI lakásotokban, amint épp AZT csinálják"
Röhej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!