Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Közösségi kutatást végeznék....

Közösségi kutatást végeznék. Nektek ebből a 10 db autóból melyik kéne ha ingyen megkaphatnátok de nem adhatjátok se cserélhetitek el?

Figyelt kérdés
Seat Arona, Infinity q30,Hyundai c35,Porsche 718 Cayman,Suzuki Jimmy,Kia Dportage, Wolksvagen Arteon, Subaru brz, Toyota RAV4, Citruen C4 Picasso

2018. nov. 15. 17:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem mindenkepp a Jimny. Ha nem tehetem penzze es hasznalnom kell, akkor szamomra ez lenne a legpraktikusabb. Megbizhato, igenytelen, konnyu es relative olcso szerelni, olcso hozza az alkatresz, relative keveset fogyaszt, keves ra az ado, a biztositas, jol lehet bele pakolni, terepen alig van parja, kis helyen elfer, fordulekony, szinte nem is lehet rola rosszat mondani.
2018. nov. 15. 21:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Porsche 718 Cayman amit villámgyorsan eladnék és vennék belőle egy hybrid Toyota Priust.
2018. nov. 16. 18:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Ja bocs, igen tudom el kellene olvasni a kérdést. Akkor a RAV4.
2018. nov. 16. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!