Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nissan GT-R vagy Ford mustang?...

Nissan GT-R vagy Ford mustang? Tibor melyiket választanák, ha ingyen megkaphatnátok?

Figyelt kérdés
Nekem nincs pénzem rá, csak egy osztálytársadalmi ezen vitatkozunk egy kicsit
2018. jún. 9. 17:09
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Nissan
2018. jún. 9. 17:14
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Tibor? Honnan tudtad, hogy így hívnak?
2018. jún. 9. 18:27
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom ki az a Tibor és azt se hogy melyiket választaná, de én a gtr-re szavazok.
2018. jún. 9. 18:30
 4/9 anonim ***** válasza:
86%
A kettő teljesen más kategóriát céloz meg. A Mustang egy nagy böszme amerikai, a kor talán utolsó igazi szívó V8 motorjával, a Nissan pedig egy vérbeli sportos japán GT, ami valószínűleg oda-vissza veri a Mustangot menetdinamikában, de ugyanakkor a Mustangot sem arra találták ki, hogy a japánokkal versenyezzen, mivel ő inkább egy izomautó akar lenni, ami Amerikában egy elég elterjedt kategória (amúgy pedig semmi racionális értelme nincs). Hogy melyik kellene? Őszintén szólva nem tudom eldönteni.
2018. jún. 9. 18:35
 5/9 anonim ***** válasza:
82%

Én Tibor vagyok és én a GT-R-t választanám.

Valószínűleg sokkal nagyobb élmény vezetni, jobban gyorsul, jobban irányítható, stb.

Ha egy régi mustang-ra gondoltál, akkor viszont erősen gondolkodóba esnék, mivel imádom a régi autókat.

2018. jún. 9. 18:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mustangot. Nem kell, hogy a leggyorsabb legyen, hogy Ferrarikkal játsszon egy ligában. Nekem épp elég volna ha kényelmes tempoban, az ablakot leengedni hallgatva a V8 duruzsolását utazgathatnék. :)
2018. jún. 9. 19:43
 7/9 anonim ***** válasza:
36%

Kettő közül a Skyline.

Viszont alapvetően egyik sem.

A Ford számomra feleslegesen erős feltűnősködő, farokméregetős autó.

A Skyline meg kicsit túlcicomázott tuning-gép.

2018. jún. 9. 19:53
 8/9 anonim ***** válasza:

Én biztos a mustangot.

Szeretem a nagy nehéz erős gépeket.

2018. jún. 10. 22:22
 9/9 anonim ***** válasza:
42%
Akkor neked toronydaru kell :)
2018. jún. 10. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!