Gáz az, ha szép idő van lefekszek egy parkban a fűre vagy a Tisza mellé és csak nézem az eget? Bővebben lent!
Nem jártál még a margitszigeten :D az tele van ilyen emberekkel. Meg Pesten mindegyik park.
Nagyvárosokban azért általánosabb ez a jelenség, mert sokkal többen laknak lakásban, ahol nincs kert. Kisvárosban az ember inkább a saját kertjébe fekszik ki, minek menjen el egy parkba? Szóval ezért szokatlan. De az jó, ha valaki odamegy hozzád, hogy nincs-e valami baj, azt jelenti, hogy figyelnek egymásra az emberek.
én is imádom
egy hete anyával kimentünk egy parkszerűségbe ami mindig üres és csak a portás van ott mert ott foci és teniszpályák vannak de hétvégén általában nincs ott senki
vittünk takarót és lefeküdtünk nézni az eget/napozni/pihenni
és oda jött a portás hogy nem itt kéne:D és 50 méterrel odébb küldött minket
mi értelme ?:DD
amúgy nagyon jó én szeretem de ez van a balatonon meg a strandokon is miért néznek hülyének? mert hogy nem víz mellett vagy ?:) sztem nem gáz és nagyon jó a levegőn lenni és semmit tenni vagy fiúval ott feküdni és ...
sziaa:)
A világon minden országban az egyik legkedveltebb tevékenység a világon a parkban fűben fekvés, kivétel Magyarországon mert itt gáz??? De miért?
Kedvcsináló az összes magyar parkhoz:
Jaja, nekem is a Margit-sziget jutott az eszembe.
Ott látsz mindent, fűben fekvő emberek, harcművészek, sportolók...stb...
Én nem tartom furának, csak az a baj, hogy jól szét kell manapság néz, hogy hova fekszel...nehogy egy tisztelet csomag legyen a jutalom :D
nem gáz sztem cool.
talán magyarországon kevésbé toleránsak az emberek,bár biztos nem mindenhol.ha meg részegnek néznek kit érdekel?;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!