Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Gáz az, ha szép idő van...

Gáz az, ha szép idő van lefekszek egy parkban a fűre vagy a Tisza mellé és csak nézem az eget? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Amerikában a Central Parkban mindenki ezt csinálja, pokrócot visznek, leterítik a földre és pihennek, ott ez olyan általános. De itt mindenki olyan furán néz rám ha ezt csinálom, azt hiszik részeg vagyok vagy rosszul lettem...:)
2010. jún. 25. 19:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nem jártál még a margitszigeten :D az tele van ilyen emberekkel. Meg Pesten mindegyik park.

Nagyvárosokban azért általánosabb ez a jelenség, mert sokkal többen laknak lakásban, ahol nincs kert. Kisvárosban az ember inkább a saját kertjébe fekszik ki, minek menjen el egy parkba? Szóval ezért szokatlan. De az jó, ha valaki odamegy hozzád, hogy nincs-e valami baj, azt jelenti, hogy figyelnek egymásra az emberek.

2010. jún. 25. 20:07
 12/20 anonim ***** válasza:

én is imádom

egy hete anyával kimentünk egy parkszerűségbe ami mindig üres és csak a portás van ott mert ott foci és teniszpályák vannak de hétvégén általában nincs ott senki

vittünk takarót és lefeküdtünk nézni az eget/napozni/pihenni

és oda jött a portás hogy nem itt kéne:D és 50 méterrel odébb küldött minket

mi értelme ?:DD

amúgy nagyon jó én szeretem de ez van a balatonon meg a strandokon is miért néznek hülyének? mert hogy nem víz mellett vagy ?:) sztem nem gáz és nagyon jó a levegőn lenni és semmit tenni vagy fiúval ott feküdni és ...

sziaa:)

2010. jún. 25. 20:11
 13/20 anonim ***** válasza:

A világon minden országban az egyik legkedveltebb tevékenység a világon a parkban fűben fekvés, kivétel Magyarországon mert itt gáz??? De miért?

Kedvcsináló az összes magyar parkhoz:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. jún. 25. 20:25
 14/20 anonim ***** válasza:
20:00. csak megerősíteni tudom a véleményed.
2010. jún. 25. 20:29
 15/20 anonim ***** válasza:

Jaja, nekem is a Margit-sziget jutott az eszembe.

Ott látsz mindent, fűben fekvő emberek, harcművészek, sportolók...stb...

Én nem tartom furának, csak az a baj, hogy jól szét kell manapság néz, hogy hova fekszel...nehogy egy tisztelet csomag legyen a jutalom :D

2010. jún. 25. 21:01
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem, sőt. :) Teremts divatot. :P
2010. jún. 25. 21:41
 17/20 anonim ***** válasza:
Pesten is vannak ilyen helyek pl margit-sziget, vagy vigadó tér stb sztem semmi kivetnivaló nincs benne!
2010. jún. 25. 22:08
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyon jó dolog! Mi egy kisvárosban élünk, itt furának számít, ha valaki a parkokban ücsörög, mi pedig a barátaimmal rendszeresen csináljuk ezt. Vannak padok, de a földön még is mennyivel kényelmesebb. Délután illetve estefelé összeülünk egy fa tövébe, néha gitározik is valamelyikünk, beszélgetünk, jól érezzük magunkat. Még a korunkbeliek is "csöveseknek" gondolnak minket, de engem ez abszolút hidegen hagy! :) Nekünk jól esik, a többi már nem érdekel! Amúgy szerencsére vízparti kis városkában élek, és gyönyörűen megcsinálták pár éve a partot, padok, letérkövezték a sétányt, homokot hordtak a fürdőzőknek, egyszóval tényleg kezd nagyon széppé válni, hatalmas fák vannak, iszonyatosan jó egy meleg nyári napon csak kiülni, akkor is ha nem fürdünk, csak úgy jól érezzük magunkat! :)
2010. jún. 25. 23:44
 19/20 anonim ***** válasza:
Érdekes,de akkor hol vannak azok,akik ilyenkor furán néznek az emberre?Pedig valóban vannak bőven!:)
2010. jún. 26. 20:17
 20/20 anonim ***** válasza:

nem gáz sztem cool.

talán magyarországon kevésbé toleránsak az emberek,bár biztos nem mindenhol.ha meg részegnek néznek kit érdekel?;)

2010. jún. 26. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!