Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Gáz az, ha szép idő van...

Gáz az, ha szép idő van lefekszek egy parkban a fűre vagy a Tisza mellé és csak nézem az eget? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Amerikában a Central Parkban mindenki ezt csinálja, pokrócot visznek, leterítik a földre és pihennek, ott ez olyan általános. De itt mindenki olyan furán néz rám ha ezt csinálom, azt hiszik részeg vagyok vagy rosszul lettem...:)
2010. jún. 25. 19:53
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
78%
nem esznek meg a szunyogok?:D
2010. jún. 25. 19:54
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ hol. Debrecenben a Nagyerdőn az egyetemisták rendszeresen kitelepednek a fűre :)
2010. jún. 25. 19:56
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát SAJNOS itt gáznak hiszik,pedig olyan jó:)Szerintem ha ezt akarod tenni csináld:)Hiszen máshol nem gáz,és ha ilyen buták,hogy gáznak hiszik és nem merészek,mert ők nem mernek szar.ni másnak a véleményére azt csak maguknak köszönhetik.Ne törődj velük!(én sem törődöm:D)
2010. jún. 25. 19:57
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenki azt csinál amit akar egészen addig amíg azzal másnak nem árt.

Szerintem nem gáz amit írsz,hanem inkább írígylésre méltó,ha meg mered tenni,és nem azzal foglalkozol hogy ki mit mond.Az efféle szabadság a legnagyobb kincs,és teljesen felüdíti az életet.

2010. jún. 25. 20:00
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezt már én is észrevettem :)

Pedig tök jó lefeküdni a fűbe, és csak bambulni, vagy csak fogni a melletted fekvő kezét...

6/20 anonim ***** válasza:
100%
Veszprémben a színházkertben ez teljesen normális jelenség :) Nekem is van egy szakadt hálózsákom erre a célra :) Ma is voltunk kint.
 7/20 A kérdező kommentje:

Igen a rengeteg szúnyog miatt ez most nem aktuális, de régebben rendszeresen csináltam!:)

Olyan jó amikor kifekszel és csak nézed az eget engem kifejezetten megnyugtat és imádom ezt csinálni akárki akármit is mond!:)

Engem nem tántorít vissza az emberek rosszalló tekintete, csak kicsit furcsának találom!:)

2010. jún. 25. 20:01
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Szegeden az egyetemi könyvtárnál is van ilyen. Semmi gáz nincs benne :)
2010. jún. 25. 20:03
 9/20 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi gáz nincsen benne... Miért ne tehetnéd meg? én igaz kisvárosba élek de a kertbe minidg kiterítek 1 pokrócot, és nézzem eget, szúnyogok ellen meg belehet fújni magad!:D 17L
2010. jún. 25. 20:05
 10/20 anonim ***** válasza:

Szerinted gáz,hogy télen szánkóztunk a férjemmel?35-41évesek vagyunk.

Na jó,ott volt a sógornőm a fiával,de akkor is,látszódott,hogy nem a gyereket vittük le szánkózni,hisz három felnőtt volt egy gyerekre.:)

20.00vagyok

2010. jún. 25. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!