Gáz az, ha szép idő van lefekszek egy parkban a fűre vagy a Tisza mellé és csak nézem az eget? Bővebben lent!
Szerintem mindenki azt csinál amit akar egészen addig amíg azzal másnak nem árt.
Szerintem nem gáz amit írsz,hanem inkább írígylésre méltó,ha meg mered tenni,és nem azzal foglalkozol hogy ki mit mond.Az efféle szabadság a legnagyobb kincs,és teljesen felüdíti az életet.
Ezt már én is észrevettem :)
Pedig tök jó lefeküdni a fűbe, és csak bambulni, vagy csak fogni a melletted fekvő kezét...
Igen a rengeteg szúnyog miatt ez most nem aktuális, de régebben rendszeresen csináltam!:)
Olyan jó amikor kifekszel és csak nézed az eget engem kifejezetten megnyugtat és imádom ezt csinálni akárki akármit is mond!:)
Engem nem tántorít vissza az emberek rosszalló tekintete, csak kicsit furcsának találom!:)
Szerinted gáz,hogy télen szánkóztunk a férjemmel?35-41évesek vagyunk.
Na jó,ott volt a sógornőm a fiával,de akkor is,látszódott,hogy nem a gyereket vittük le szánkózni,hisz három felnőtt volt egy gyerekre.:)
20.00vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!