Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy bátrabb...

Mit tegyek, hogy bátrabb legyek? 17/L

Figyelt kérdés
Elég visszahúzódó vagyok idegen helyzetekkel. Nem rég kezdtem el,egy autóiskolát, és ha belegondolok,hogy egyedül kell odamennem, tájékozodnom a gyomrom is remeg. Nem tudom, hogy kéne ezt legyőznöm.
2018. nov. 1. 23:42
 1/6 anonim válasza:
100%

Szia! Puding próbája az evés!

Sose vonatoztam, nagyon féltem tőle, mígnem nyáron meghívott Bécsbe a barátnőm.

Körmendtől Sopronig, majd onnan Bécsig mentem. Nagyon féltem, biztos voltam, hogy elcseszem. A kalauz cuki volt, szólt hogy mikor szálljak le és mindent megoldottam. Azóta nem félek vonatozni. :D

Én is elég esetlen vagyok, új emberekkel is félek beszélni, megoldani helyzeteket.

De gondolj bele, megkérdezel valakit ha eltévedsz, na meg arra, hogy ha neadjisten bénázol, akkor se lesz ez a hátralevő életedre kihatásal!

Sok sikert! ;)

2018. nov. 1. 23:47
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
Hívd el magaddal egy barátnődet. Ketten sokkal szórakoztatóbb bénázni.
2018. nov. 2. 02:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Ugyan így voltam vele én is, előbb utóbb meg kell tanulnod kezelni ezt hisz több óráig egy oktatóval kell majd ülnöd az autóban ha a többi lépésen már át estél. Légy kedves az oktatód meg majd eltudja dönteni hogy kell hozzád állni pl ha nem szeretsz annyit beszélni akkor alkalmazkodik hozzád.
2018. nov. 2. 06:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok még most is 30+ évesen akár azzal is, ha be kell mennem egy új boltba :)

Természetes, hogy az ember stresszel az új helyzetektől. Minél gyakrabban csinálod, annál kevésbé fogsz miatta agódni, szóval ne aggódj rajta túl sokat :)

2018. nov. 2. 07:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Elébe kell menni az ilyeneknek. Most 22 vagyok, de 16-18 évesen én is beszari voltam. A barátaim sokat segítettek nekem, mindig nekem kellett fizetnem, amikor pizzériába mentünk meg hasonlók 😀 Fura, de gyakorolni kell ezt. Idővel bármilyen probléma jön szembe, meg se fordul a fejedben, hogy félned kéne. De muszáj lesz ilyen helyzetbe kerülnöd, különben benned fog maradni, és olyan leszel, mint itt egy másik kommentelő, aki azt írta, hogy 30 évesen is ilyen. Ha ismernélek, vagy a közelben laknál tuti segítenék neked, hasonlóak lehetünk 😀 Meg kell tanulni nem félni önmagadat adnod. Remélem segítettem 🙃
2018. nov. 2. 10:23
 6/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
menj valakivel, de elobb utobb magad labara kell allj
2018. nov. 2. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!