Budapesten hol van pipa/pipakellékes szaküzlet?
Figyelt kérdés
Páromnak keresek ajándékot, pipakelléket (táskát) Köszönöm!#pipakellék
2018. okt. 30. 10:24
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen hasznos hozzászólás, látom nagyon unatkozol. Sejtheted, hogy ezen a keresésen már túlvagyok. Elsősorban személyes tapasztalatra lennék kíváncsi azoktól, akik pipáznak, járják ezeket a boltokat. Ugyanis pont az egyik leghíresebb üzletben alig volt választék. Honlapja pedig az üzletek többségének nincs, nem Bp-n élek, így a személyes vélemény sokat számít, időt spórol.Ennek az oldalnak ez a funkciója, viszont se olvasni, se hozzászólni nem muszáj.
2018. okt. 30. 11:12
3/4 anonim válasza:
1. Igen, ráérek, gondoltam segítek
2. Nem írtad, hogy a google-t már kérdezted
3. Azt kérdezted, hogy Budapesten hol lehet találni, én pont azokat mutattam meg neked
4. Miért pont Budapesten keresgélsz boltot, ha nem ott élsz??
Egyébként legyen szép napod!
4/4 A kérdező kommentje:
1-2. Nem segítettél. Szerintem mindenki google kereséssel kezdi, így egyértelmű.
3-4. Ahol lakom, ott nincs ilyesmi. Budapesten dolgozom, de sokáig tart a munkaidő, sok üzlet már majdnem bezár addigra, így nincs időm céltalanul, infók nélkül keringeni a városban. Egyébként neked nem teljesen mindegy, hogy miért Budapest? :D
2018. okt. 30. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!