Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Budapesten hol van pipa/pipake...

Budapesten hol van pipa/pipakellékes szaküzlet?

Figyelt kérdés
Páromnak keresek ajándékot, pipakelléket (táskát) Köszönöm!

#pipakellék
2018. okt. 30. 10:24
 1/4 anonim ***** válasza:
52%

Parancsolj:

[link]

2018. okt. 30. 10:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen hasznos hozzászólás, látom nagyon unatkozol. Sejtheted, hogy ezen a keresésen már túlvagyok. Elsősorban személyes tapasztalatra lennék kíváncsi azoktól, akik pipáznak, járják ezeket a boltokat. Ugyanis pont az egyik leghíresebb üzletben alig volt választék. Honlapja pedig az üzletek többségének nincs, nem Bp-n élek, így a személyes vélemény sokat számít, időt spórol.Ennek az oldalnak ez a funkciója, viszont se olvasni, se hozzászólni nem muszáj.
2018. okt. 30. 11:12
 3/4 anonim ***** válasza:

1. Igen, ráérek, gondoltam segítek

2. Nem írtad, hogy a google-t már kérdezted

3. Azt kérdezted, hogy Budapesten hol lehet találni, én pont azokat mutattam meg neked

4. Miért pont Budapesten keresgélsz boltot, ha nem ott élsz??

Egyébként legyen szép napod!

2018. okt. 30. 11:39
 4/4 A kérdező kommentje:

1-2. Nem segítettél. Szerintem mindenki google kereséssel kezdi, így egyértelmű.

3-4. Ahol lakom, ott nincs ilyesmi. Budapesten dolgozom, de sokáig tart a munkaidő, sok üzlet már majdnem bezár addigra, így nincs időm céltalanul, infók nélkül keringeni a városban. Egyébként neked nem teljesen mindegy, hogy miért Budapest? :D

2018. okt. 30. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!