Egy kisebb klubbot fogok létrehozni az egyik barátommal, a neve már megvan, és a jele egy kecskenyom lenne, mit lehetne középpontnak nyilvánítani, úgy értem mit őrizzünk? És miért?
Figyelt kérdés
klubb: 2 személyes
középpont kéne
miért pont az a középpont?
2014. aug. 24. 13:56
1/7 anonim válasza:
Klubot.
Most már csak azt kellene megtalálni, hogy mi ennek a célja.
Amúgy egy klubnak akkor van értelme, ha be lehet lépni (esetleg feltételhez kötve).
2/7 A kérdező kommentje:
a negatív commentekre nem vagyok kíváncsi, én tudom mi a célja -.-
2014. aug. 24. 20:12
3/7 anonim válasza:
Akkor talán áruld el nekünk is - úgy talán még a kérdésedre is lehet válaszolni.
4/7 A kérdező kommentje:
Az a lényeg, hogy biciklivel felfedezzük a falu összes sarkát, rejtekhelyét, és jó lenne ha lenne valami amit megtudnánk védeni, vagyis, tegyük fel hogy lesz egy másik klubb is ami az ellenfél, és ezt a bizonyos tárgyat akarnák elvenni...
2014. aug. 25. 21:25
5/7 anonim válasza:
Nem rossz elképzelés, de miért akarsz ellenfelet csinálni magadnak?
6/7 A kérdező kommentje:
mert unatkozom és szeretek harcolni
2014. aug. 26. 13:02
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a pozitív, és a negatív válaszokat is, a pozitívokat azért, mert értelemmel válaszoltak, a negatívokat meg azért, mert jót nevettem rajtuk! :D
2014. szept. 13. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!