Lehet belőlem valami tanulás nélkül is?
Figyelt kérdés
Rengeteget tanulok,jó tanulónak számítok de nincs célom. 18 éves vagyok és egyszerűen nem akarok egyetemre menni,hidegen hagy a felsőoktatás pedig bejuthatnék kb bárhova. Legszívesebben nem tanulnék többet, csak leérettségiznék valahogy aztán elkezdenék valami egyszerű de legalább hozzám illő munkát amihez nem kell magas végzettség.2018. okt. 22. 20:42
1/9 anonim válasza:
Tanulj szakmát elöbb. Nem írtál nemet. De sok a hiányszakma.
2/9 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.
2018. okt. 22. 20:52
4/9 anonim válasza:
Eladóból, takarítónőből nagy a kereslet. Amíg fiatal vagy, egy butikban ellébecolhatsz.
5/9 anonim válasza:
Elpocsékolod az életed.
Persze megteheted, a tiéd. 20 év múlva a fejed vered majd a falba emiatt. Akkor majd véres verejtékkel tanulhatod meg ugyanazt, amit ma játszva tehetnél meg - hacsak nem akarsz az utcára kerülni.
A saját érdekedben NAGYON AJÁNLOTT, hogy szerezz valami célt magadnak, és végezz el egy normális felső iskolát.
6/9 anonim válasza:
Lépj be valamelyik pártba és legyél politikus.
7/9 anonim válasza:
A posta munkatársakat keres, oda érettségi elég.
8/9 TappancsMancs válasza:
Túl nagy cél az nem is kell, de azt megnézheted mi érdekelne és abban tanulhatsz tovább. Tényleg jobban jársz főként ha jól is megy, mert nézd meg milyen munkák lennének felsőbb végzettség nélkül és mennyi fizetésért. Ha nincs imádott szakma vagy irány attól még egy valami általánosabban használható, amit azért csinálnál bég mindig jobb lenne.
Fontold meg.
9/9 anonim válasza:
Szerintem totál a te döntésed. Próbáld ki magad egy üzletben eladóként, aztán meglátod. Azt hiszem kell neked egy kus szünet, viszont ha beleérzel mennyit kell gürizni, biztos visszamész még tanulni. Meg kell ezt is tapasztalni, hogy tudd értékelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!