Lehetséges, hogy goth vagyok?
Most 24 éves lány vagyok, és már legalább 7 éves korom óta ki nem állhatom az átlagos/tömeg dolgokat. 12 éves koromban kezdődött, hogy teljesen más (elvontabb) zenét kezdtem hallgatni, mint a többi ember és öltözködés en is teljesen eltérek azóta az átlagtól. Hatalmas platform cipők, hosszú fekete ruhàk. Mostanában ismertem meg goth bandákat. Pl. Ataraxia, Selofan, Lebanon Hanover. Ha esetleg tévedek, ne kövezzetek meg. Azt vettem észre, hogy eddig ez hiányzott az életemből, miest meghallok tőlük egy számot, már szinte könnyes a szemem, annyira boldoggá tesz, hogy hallgathatom, olykor pedig elgondolkodtat.
Sokat gondolkodom spirituális dolgokon. Az élet értelmén, halálon. Nagyon kevés emberrel jövök ki jól, mert zavar az emberek mérhetetlen butasága, hogy lenéznek, nem lehet kulturáltan, értelmesen beszélgetni 90%-ukkal. Viszont az a kevés ember, akivel kijövök csodálatos. Rengeteget nevetünk, poénkodunk. Úgy érzem, szinte senki nem ért meg. Leírhatatlan érzés, de legalább 7-8 éves korom óta ezt érzem egyre erősebben. A szubkultúráról egyelőre keveset tudok, még csak most kezdtem el jobban utánanézni a dolgoknak. Lehetséges, hogy mindig is goth voltam, csak most kezdek rájönni?
Köszönöm, ha valaki ad értelmes választ.
24/L
Bizony, lehetséges, hogy goth vagy (én is az vagyok). De azt tudd, hogy a szubkultúra nem merül ki öltözködésben és zenében, jelen van még sok egyéb területen is. Azt tudom tanácsolni, hogy mielőtt kijelented, hogy goth vagy, mindenképp jó alaposan nézz utána a szubkultúrának.
Ha pedig bármi kérdésed lenne, írj privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!