Ha olyan drágák az albérletek, miből van pénzük az egyetemistáknak szórakozni járni?
Én kb. 30 km.-re laktam az egyemtől, általában kedvezményes vonatjeggyel, néha anyám régi kocsijával jártam be a városba, ahol az egyetem volt.
Hetente két-három estét pincérként dolgoztam egy elég drága étteremben, a fizetésből és a borravalókból elég szépen kerestem.
A harmadik évben már fordításokat, és két gimnazista tanítását is vállaltam, kaptam az ösztöndíjat is, így maradt pénz arra, hogy néha eljárkáljak a barátaimmal.
De ennek nem az állandó "bulizás" és részegeskedés volt a célja, mert - ahogy más is írta -, nem minden egyetemista bulizik állandóan.
Ettől függetlenül néha az is előfordult, és mégsem haltam éhen.
Nem tudom, miért általánosítasz, kérdező, láthatod, hogy ahány diák, anni eset, és annyi megoldás.
Azt sem tudom, miért terjedt el az a hamis nézet, hogy aki egyetemre jár, az feltétlen állandóan bulizik.
Hát nem!
A legtöbben tanulnak vagy még többet tanulnak, hiszen azért iratkoztak be az egyetemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!